Κατέρρευσε στον πάγκο λόγω καρδιάς! (vds)

Η καρδιά του Ριτς Πέβερλι σταμάτησε για λίγο να χτυπά και ο παίκτης των Ντάλας Σταρς κατέρρευσε στον πάγκο της ομάδας του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Κολούμπους Μπλου Τζάκετς για το NHL (χόκεϊ επί πάγου).

Το παιχνίδι ήταν στην πρώτη περίοδο (απέμεναν 13:37 για το φινάλε) όταν στον πάγκο των Ντάλας Σταρς «πάγωσαν» βλέποντας τον Πέβερλι να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ο αθλητής, έχοντας τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Ο Ριτς Πέβερλι του Ντάλας είναι καλά και σε σταθερή κατάσταση. Λόγω της συναισθηματικής φόρτισης των παικτών και των δύο ομάδων, το παιχνίδι διεκόπη. Ζητάμε συγγνώμη για την αναταραχή και ευχαριστούμε τους θεατές», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

«Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ο Ριτς όταν μιλήσαμε ήταν για το παιχνίδι… Ξέρετε, κλασικός αθλητής», σχολίασε ο προπονητής του, Λίντι Ραφ. Όσο για το τι συνέβη με τον Πέβερλι; Αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά και στο ξεκίνημα της περιόδου είχε μείνει αρκετό καιρό έξω λόγω αρρυθμίας. Ακόμα και τώρα τελευταία ένιωθε κάπως… Στις 3 Μαρτίου, μετά από αγώνα, δήλωσε πως αισθάνεται «περίεργα» και έχασε τον επόμενο αγώνα, που ήταν στις 4 του μήνα, ενώ επέστρεψε στην αποστολή του Ντάλας στις 6 Μαρτίου.

«Είναι το ίδιο πράγμα. Κάνει εξετάσεις όλη τη σεζόν και έχει μάθει να ζει με αυτό. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ανησυχούμε όμως πραγματικά», σχολίασε ο Λίντι Ραφ για τις αρρυθμίες του 31χρονου παίκτη.

Οι γιατροί του έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και από την ομάδα λένε πως σε τρεις-τέσσερις εβδομάδες, με την έναρξη της νέας σεζόν, ο Πέβερλι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει.

ΠΗΓΗ: Sentragoal.gr

https://www.youtube.com/watch?v=Cah8JupQsy8