Πάει για περίπατο ο Γραμμένος

Στις 25 Μαίου διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, και όσο πλησιάζει η μεθεπόμενη Δευτέρα, η τάση αρχίζει να διαμορφώνεται.

Σύμφωνα με το κλίμα, που υπάρχει ως τώρα, και με βάση τις εκτιμήσεις των ανθρώπων, που πιάνουν τον παλμό αυτών των εκλογών, η παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου, που είναι κόντρα στην σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ, αναμένεται να κάνει περίπατο με αντίπαλο την παράταξη του Βασίλη Σχιζοδήμου, παρά την προσπάθεια του τελευταίου να γυρίσει το κλίμα τις τελευταίες μέρες προσεγγίζοντας σωματεία.

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή της «Ενωτικής Κίνησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου» του Βαγγέλη Γραμμένου, ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης, στις εκλογές της 25ης Μαΐου.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί δημοσιογράφοι,

Η Κίνησή μας, όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει, στις αρχαιρεσίες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Μαΐου 2015 θα διεκδικήσει την επανεκλογή της για να συνεχίσει την προσφορά της στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης και να εξακολουθήσει να συμβάλει στη διάδοση, καλλιέργεια, πρόοδο, ανάπτυξη και συνεχή βελτίωσή του.

Σ’ αυτήν μας την προσπάθεια, εκτός από τα υπάρχοντα μέλη μας, θα είναι μαζί μας υποψήφιοι για να εκλεγούν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και οι Κλήμης Γούναρης (Αρης Θεσσαλονίκης), Παναγιώτης Δημαρχόπουλος (Ατρόμητος Τριαδίου), Κώστας Κοϊδουρμάζης (ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου), Χρήστος Ντάγκας (Α.Ο. Μεσημβρίας), Χρήστος Περκουλίδης (Αστέρας Αμπελοκήπων), Αγγελος Φρατζής (ΑΕ Αγίου Γεωργίου) και Θεοδόσης Χασάπης (Όλυμπος Δενδροποτάμου)

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε και άλλα πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που θα συστρατευτούν με την Ενωτική Κίνηση Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»