Επέκταση λόγω… αποτυχιών

Τι συνέβη για τελευταία φορά στις 7 Δεκεμβρίου, δηλαδή πριν από τρεις μήνες; Ήταν η τελευταία νίκη της Γκλάντμπαχ και μάλιστα επί της Σάλκε με 2-1.

Έκτοτε η Μπορούσια δεν γεύτηκε ξανά τη χαρά της νίκης και στα 9 παιχνίδια, που μεσολάβησαν, έχει 5 ισοπαλίες και 4 ήττες, με αποτέλεσμα, από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ να πέσει στην 8η θέση, που την αφήνει εκτός Ευρώπης. Μάλιστα, η τελευταία ήττα ήταν οδυνηρή, καθώς έχασε στην έδρα της από την Άουγκσμπουργκ με 1-2, και μάλιστα με ανατροπή και γκολ στο Σάντος.

Η διοίκηση της ομάδας, αμέσως μετά κι απ΄ αυτή την ήττα, φώναξε τον προπονητή, τον Ελβετό Λουσιέν Φαβρ και του επέκτεινε το συμβόλαιο μέχρι το 2017, για να νιώσει πιο ασφαλής και σίγουρος.

Θα έλεγε κανείς ότι εδώ θα τον είχαν διώξει…

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Φαβρ είναι μέρος ενός πλάνου που έχει εκπονήσει η Γκλάντμπαχ για την επιστροφή της στους μεγάλους της Μπουντεσλίγκα, έχει επενδύσει αρκετά χρήματα, πέρσι, που βγήκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος στο πρώτο μισό της χρονιάς,  το πλάνο δούλεψε. Έτσι, έκριναν πως πρέπει να το συνεχίσουν με τον Φαβρ…