Με τον κόσμο του στη Δράμα ο ΠΑΟΚ

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η διοίκηση του ΚΑΟΔ, ώστε να φιλοξενήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα θέλουν να παρακολουθήσουν την μεταξύ τους αναμέτρηση. Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε σήμερα (12/3) και οι Δραμινοί θα έχουν έναν ειδικό χώρο στο γήπεδο για τους οπαδούς των “ασπρόμαυρων”.

Από τη Δράμα υπολογίζονται να είναι 100-150 φίλοι του ΠΑΟΚ. Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρίσκονται στο γήπεδο και από τις γύρω περιοχές.

Κατά τα άλλα δίχως προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του “Δικεφάλου” την Τετάρτη. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου ενώ έγινε και προβολή βίντεο. Ο κόουτς των “ασπρόμαυρων” ανέλυσε τους Δραμινούς και το τι θα πρέπει να προσεχθεί από τους παίκτες του.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΚΑΟΔ

Πάντως και από την πλευρά της η διοίκηση του ΚΑΟΔ, απηύθηνε κάλεσμα στον κόσμο της, να γεμίσει το κλειστό στο δύσκολο, αλλά και… εμπορικό παιχνίδι με τον Δικέφαλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ:

«Το “Δ. Κραχτίδης” φιλοξενεί αυτό το Σάββατο (15/3, 17:00) άλλο ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για την Basket League OPAP. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η ομάδα μας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει με την δική σας παρουσία στο γήπεδο να συνεχίσει την αξιόλογη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η προσπάθεια της ομάδας αυτής να γράψει φέτος μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του ΚΑΟΔ και του δραμινού μπάσκετ πρέπει να έχει “σύμμαχο” τον κόσμο στις κερκίδες και την δημιουργία ατμόσφαιρας μοναδικής μέσα πάντα στα αθλητικά πλαίσια.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα τεθούν σε κυκλοφορία από τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (14/3).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
Κάτω διάζωμα: 15€
Πάνω διάζωμα: 10€
Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα καταστήματα:
– Κάβα ποτών Αμβροσιάδη Γιάννη , οδός 28ης Οκτωβρίου 7, τηλ. 2521030042
– Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Κεραμιτσόπουλου Ευστάθιου, οδός Ιουστινιανού 64 τηλ.2521045725
– Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Ελευθεριάδη Νικόλαου, οδός Σκρα 95 τηλ. 2521025277
– Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Μαυροειδή Νικόλαου, οδός Βίτσι 15 τηλ. 2521058940
* Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο γήπεδο θα ανοίξουν στις 14:30 έως την ώρα του αγώνα”.