Το ντέρμπι στις Σέρρες

Με τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α2, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται πλέον στην 2η προνομιούχο θέση, που οδηγεί στην Α1, αλλά και στη μάχη της ουράς, όπου μετά την καταδικασμένη Αγία Παρασκευή, πολλές ομάδες προσπαθούν να αποφύγουν τις άλλες δύο θέσεις, που οδηγούν στη Β΄ Εθνική.

Το ματς της ημέρας γίνεται στις Σέρρες, όπου οι Ίκαροι, μετά το διπλό στο Ιβανώφειο, είναι ζωντανοί και υποδέχονται τον Φίλιππο Βέροιας. Το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, καθώς το ΔΑΚ Σερρών δεν είναι διαθέσιμο.

Μεγάλο παιχνίδι γίνεται και στο Ψυχικό, όπου η Καβάλα θέλει τη νίκη, αφενός για να θέσει νοκ άουτ από τη διεκδίκηση της 2ης θέσης τους γηπεδούχους κι αφετέρου να συνεχίσει να κυνηγά τον Κόροιβο, ο οποίος αναμένεται να κερδίσει στην Αμαλιάδα τον Φιλαθλητικό.

Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Ερμής στο Λαγκαδά, με αντίπαλο τον ΟΦΗ κι αν δεν κερδίσει, ουσιαστικά αποχαιρετά την Α2, ενώ ο σχεδόν αδιάφορος Ηρακλής, παίζει στο Λαύριο με την τοπική ομάδα.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη κι αν κερδίσει και τον Αρκαδικό, έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή της στην Α1.

19η Αγωνιστική (5μμ)

Ίκαροι Σερρών – Φίλιππος Βέροιας

Αρκαδικός – ΑΕΚ

Ερμής Λαγκαδά – ΟΦΗ

ΚΑΠ – Παγκράτι

Ψυχικό – Καβάλα

Λαύριο – Ηρακλής

Κόροιβος – Φιλαθλητικός

Βαθμολογία

ΑΕΚ 34

Κόροιβος 32

Καβάλα 31

Ψυχικό 30

Αρκαδικός 27

Ηρακλής 27

Λαύριο 27

Παγκράτι 27

ΟΦΗ 26

Φίλιππος Βέροιας 26

Φιλαθλητικός 25

Ίκαροι Σερρών 24

Ερμής Λαγκαδά 22

ΚΑΠ 20