Επαφές του Αρβανίτη στη Βαρκελώνη

Με τη συνάντηση των ομάδων που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση «άνοιξε η αυλαία» του Eurocup της ερχόμενης περιόδου. Ο ΑΡΗΣ έδωσε το «παρών» διά του προέδρου της Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη.

Μία μέρα πριν από την κλήρωση (Πέμπτη 9/7) των ομίλων της διοργάνωσης, ο κ. Αρβανίτης παραβρέθηκε στο μίτινγκ των ομάδων, όπου κύριος ομιλητής ήταν ο εκτελεστικής διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου. Συζητήθηκαν θέματα διοικητικά – οικονομικά – πειθαρχικά – διαιτησίας – μάρκετινγκ – τηλεοπτικά.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης είχε συνομιλία με τον Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του ΑΡΗ στην Ευρώπη και τον καλωσόρισε στη διοργάνωση του Eurocup, μετά από απουσία τριών χρόνων.

Ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. είχε συνομιλίες με εκπροσώπους πολλών ομάδων, μεταξύ αυτών και με τον πρόεδρο της Κ.Α.Ε. ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Λευτέρης Αρβανίτης δήλωσε:

«Είναι πολύ ευχάριστο να βρισκόμαστε ξανά σε ευρωπαϊκά μονοπάτια. Η σημερινή συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν η ικανοποίηση που εξέφρασαν τόσο οι φορείς της διοργάνωσης, όσο και οι εκπρόσωποι των ομάδων, για την επιστροφή του ΑΡΗ στην Ευρώπη. Παρά την τριετή απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο ΑΡΗΣ παραμένει μία μεγάλη οντότητα και εκτός των συνόρων».

Αύριο στη 1μ.μ. ώρα Ελλάδας θα γίνει η κλήρωση του Eurocup και ο ΑΡΗΣ, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στο πέμπτο γκρουπ δυναμικότητας, θα μάθει τους αντιπάλους του στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.