Πρώτος ή τελευταίος, ίδια συνταγή

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι ολοκληρώθηκε και ο Γιώργος Γεωργιάδης αποφάσισε να πάει αύριο στο Χαριλάου με την συνταγή, με την οποία κέρδισε την Κυριακή τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο 42χρονος υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ θα παίξει 4-3-3 και κόντρα στον Άρη, με μία αλλαγή στην ενδεκάδα κι αυτή αναγκαστικά. Στη θέση του τραυματία Λάζαρ, θα ξεκινήσει ο Κατσουράνης.

Αυτό σημαίνει ότι τερματοφύλακας θα είναι ο Γλύκος, στην άμυνα θα παίξουν δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Τζαβέλλας και στόπερ οι Ινσαουράλδε και Βίτορ, στο κέντρο σε ρόλο κόφτη ο Κάτσε, με τους Κατσουράνη και Νάτχο να κινούνται λίγο μπροστά του, και στην επίθεση, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λούκας και σέντερ φορ ο Αθανασιάδης.

Στην αποστολή είναι ακόμη οι Γκσπούρνινγκ, Κίτσιου, Νίνης, Βούκιτς, Γεωργιάδης, Στόχ και Χούσεν.

Είναι σαφές ότι ο Γεωργιάδης επιλέγει να παίζει με παίκτες που αγωνίζονται στις φυσικές τους θέσεις, με τον Σκόνδρα δεξί μπακ αντί του Κίτσιου (χαφ ήταν, έγινε δεξιός μπακ), τον Κατσουράνη στη θέση του στο κέντρο κι όχι πια στο κέντρο της άμυνας, τον Σαλπιγγίδη σε έναν ρόλο δεξιού επιθετικού, που παίζει τα τελευταία χρόνια και τον Λούκα αριστερό μεσοεπιθετικό κι όχι δεξιό, όπως τον χρησιμοποιούσε ο Στέφενς…