“Δεν είχε σθένος ο Κομίνης”

Άχαρος πολλές φορές ο ρόλος του Μάλαμα Τεβεκέλη. Πρώην διαιτητής, υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πλέον, με αυτά που γίνονται φέτος, αναγκάζεται πολλές φορές να καταφέρεται εναντίον πρώην συναδέλφων του. Αυτό έκανε και με τον Κομίνη, μιλώντας σήμερα στον SentraFM 103,3 στην Αθήνα.

Διαβάστε τι είπε για τον Κομίνη :

«Έπρεπε να ξέρει τι θα συναντήσει. Ήταν εύκολο αν είχε δει τα αποσπάσματα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Η δυνατότητα του παίκτη είναι μέχρι ένα σημείο και μετά βρίσκει την «βρώμικη δύναμη» για να είναι στο επίπεδο του αντιπάλου.

Δεν είχε το σθένος. Τα υπόλοιπα του παιχνίδια ήταν παιχνίδια των μικρών ομάδων, δεν είχε τα… έντερα να σταθεί σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Αν έβγαζε στο 1΄ και στο 5΄ κίτρινη στα μαρκαρίσματα, θα διορθώνονταν. Μετά την αποβολή του Κάτσε, με τον Αγκάνθο θα μπορούσε να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα θα μπορούσε να τον βγάλει. Για τα σφυρίγματα του από φάουλ και τέτοια, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Ότι έβλεπε τα σφυρίζε. Όμως στον πειθαρχικό έλεγχος έβλεπε τις παραβάσεις μιας ομάδας και όχι της άλλης.

Όταν έχεις έναν διαιτητή σε 11 παιχνίδια και τα έχει βγάλει, δεν πρέπει να κάνει ένα άνοιγμα; Δεν είναι νέος, ο κύριος Κομίνης είναι στα μείον για αυτόν που έκανε πίσω στον πειθαρχικό έλεγχο»