By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Ήμουν λάθος με την Γκαμπάλα…»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ήμουν λάθος με την Γκαμπάλα…»

Τhessports
Last updated: 09/12/2015 19:37
Τhessports
Share
SHARE

Για πρώτη φορά μετά το περιστατικό με την Γκαμπάλα, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ τοποθετήθηκε δημόσια. Και παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος. Επίσης σχολίασε τα δημοσιεύματα στην Ισπανία, σύμφωνα με τα οποία είναι στη λίστα της Μπαρτσελόνα.

Αν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του: «Δεν είμαι 100% έτοιμος,. Χρειάζομαι ακόμη λίγο χρόνο σε φυσική κατάσταση. Αύριο είναι καλή ευκαιρία για μένα να πάρω ρυθμό. Γεμάτο γήπεδο, καλός κόσμος. Αν με χρησιμοπιήσει ο προπονηξτής θα είναι καλό για μένα να βρω σιγά-σιγά τα πατήματά μου».

Αν είναι κίνητρο να πιάσει τα 35 γκολ του Στόιτσκοφ σε ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Είναι καλό να κυνηγάς ρεκόρ. Ο Στόιτσκοφ ήταν ένας από τους καλύτερους παίτκες στον κόσμο. Θα προσπαθήσω να το κάνω. Το πιο σημαντικό είναι να παίξει καλά η ομάδα. Κι αν παίξει καλά, τότε σίγουρα θα σκοράρω κι εγώ. Αν αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι μου στην Ευρώπη, τότε σίγουρα είναι κίνητρο για μένα κι ελπίζω να τα καταφέρω».

Τι θα συμβούλευε τους νεαρότερους συμπαίκτες του για το αυριανό παιχνίδι: «Να το διασκεδάσουν. Γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο για μένα. Είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά πρέπει να είσαι έξυπνος. Αύριο για παράδειγμα παίζουμε με την Ντόρτμουντ που παίζει το ποδόσφαιρο που μου αρέσει να βλέπω. Στην ουσία δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Να παίξουμε, να ακούσουμε τις οδηγίες του προπονητή και να τα δώσουμε όλα».

Για την αποχώρησή του από το γήπεδο μετά την αλλαγή του στον αγώνα με την Γκαμπάλα: «Θα σας πω τι έγινε. Στο παιχνίδι ένιωσα κάτι στο πόδι μου. Ο κόσμος μάλλον δεν με ξέρει, γιατί εγώ ήθελα να συνεχίσω και να σκοράρω. Φυσικά όταν με έβγαλε ο προπονητής απογοητεύτηκα. Ακόμη και σε αυτή την ηλικία θέλω να παίζω. Σίγουρα μια κακή αντίδραση από εμένα. Δεν ήταν κάτι προσωπικό. Μίλησα με τον προπονητή και δεν υπάρχει πρόβλημα. Έκανα λάθος, ο προπονητής είχε δίκιο».

Αν απουσιάζει το κίνητρο από την ομάδα κι αν ο ΠΑΟΚ έχει τους στόχους: «Η ομάδα έχει κίνητρα. Όποιος θέλει να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής πρέπει να βρίσκει τρόπο να έχει κίνητρο. Πάντα να βελτιώνεται. Βλέπω ότι έχουμε μικρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Τους εύχομαι να πετύχουν στο μέλλον και να παίζουν καλά για την ομάδα τους. Αν συμβαίνει αυτό όλοι θα είναι ευτυχισμένοι».

Για τα δημοσιεύματα ότι βρίσκεται στη λίστα της Μπαρτσελόνα κι αν θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι: «Αισθάνομαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ,. Όλοι είναι πολύ καλοί μαζί μου. Θα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο, όσο θα βρίσκομαι στην ομάδα. Πέρα από αυτό δεν θέλω να πω τίποτε άλλο. Δεν θα ήταν δίκαιο. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Τι θα φέρει το μέλλον δεν το γνωρίζουμε».

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
TAGGED:ΜπερμπάτοφΝτόρτμουντΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ήττα στις λεπτομέρειες
Next Article «Στην αρχή ήμουν αγενής και τώρα δεν υπάρχει πειθαρχία;»

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US