By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Έχουν δύο “κλεισμένους” φορ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχουν δύο “κλεισμένους” φορ

Τhessports
Last updated: 11/08/2016 11:46
Τhessports
Share
SHARE

Κοντά σε δύο ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της επίθεσης φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Γαύρος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διοίκηση του συλλόγου θέλει έναν παίκτη τύπου «Μιραλάς», έναν φορ που θα έχει τη δυνατότητα να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, θα μπορεί να δημιουργεί και να σκοράρει.

Επίσης, θα αποκτηθεί και ένας εξτρέμ, όπως προέβλεπε ο σχεδιασμός της ομάδας εδώ και καιρό. Μάλιστα, οι δύο αυτοί παίκτες θα αντικαταστήσουν δύο από το υπάρχον ρόστερ, τον Τζίμι Ντουρμάζ και τον Σεμπά.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει η περίπτωση του Ζοσουέ της Πόρτο, η οποία τον παραχωρεί με ένα ποσό κοντά στα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ και υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και θα χρειαστεί να δώσουν μεγάλη μάχη οι «ερυθρόλευκοι».

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον «Γαύρο» για τους παίκτες που έχουν προταθεί στους Πειραιώτες. Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Ουκρανός Γεβγένι Τσεμπεριάσκο της Ντνίπρο, ο οποίος 33 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μαρίτιμο, Ντιέγκο Σόουσα, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε πετύχει 12 γκολ.

Στους Πειραιώτες έχει προταθεί και ο 26χρονος φορ της Νιούελς Ολντ Μπόις, Μάρτιν Τόνσο, που παίζει ως δανεικός στην Κόλο Κόλο. Στους «ερυθρόλευκους» έχει προταθεί ο Ιμπραΐμ Σισοκό, ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ που παίζει τα τελευταία δύο χρόνια στην Τουρκία.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Αφήνει τον Ηρακλή για την… Κέρκυρα
Next Article Έφυγε από τη ζωή ο Μπακατσέλος

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US