By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Παπαθεοδώρου:”Χωρίς τον Κόνιαρη στην Λάρισα”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Α1ΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου:”Χωρίς τον Κόνιαρη στην Λάρισα”

Τhessports
Last updated: 19/01/2018 16:46
Τhessports
Share
SHARE

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό (20/1, 16:30) παιχνίδι με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να δίνει συνέντευξη στο επίσημο site της ΚΑΕ:

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΑΕ και οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

“Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα και έτσι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Λάρισα, σε αντίθεση με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, οποίος συμμετείχε στην προπόνησης και θα δώσει το παρών.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Καραμανώλης, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss, Lucky Jones.

H αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε οδικώς για τη Λάρισα το απόγευμα της Παρασκευή0ς”.

Παπαθεοδώρου: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το παιχνίδι με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο στο paokbc.gr: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για αυτούς. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να φύγουμε γρήγορα από τους ευρωπαϊκούς ρυθμούς μας και να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις τους αγώνες.

Είναι μια ομάδα που στηρίζεται σε νέους και έμπειρους Έλληνες παίκτες και σε μια τριάδα ξένων, με πρώτο από όλους τον Roeland Schaftenaar, που έχει ποιότητα και μπορεί να σκοράρει τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν θα ταξιδέψει μαζί μας. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πιστεύω ότι θα μπορέσει να μας βοηθήσει έστω και λίγο, καθώς προπονήθηκε σήμερα. Έχουμε μάθει να παίζουμε με απουσίες και πιστεύω ότι τα παιδιά που θα είναι στο ρόστερ, θα κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει.

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
TAGGED:Α1 ΜπάσκετΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τι θα ήθελε να πει ένα παιδί στου γονείς του!
Next Article Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US