By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Δεν υπάρχει φαβορί”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Δεν υπάρχει φαβορί”

Τhessports
Last updated: 19/10/2018 18:45
Τhessports
Share
SHARE

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο  Στάθης Σταθόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα κλειδιά της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο, έχει καλή επίθεση και άμυνα. Το ίδιο ισχύει και για τον Άρη. Έχασε μόνα δύο παιχνίδια και μόλις με 1-0. Και οι δύο πετυχαίνουν γκολ, αλλά δύσκολα δέχονται. Έχουν διαφορετικές τακτικές. Επιδιώκουν την ομοιογένεια. Η κάθε ομάδα θα επιλέξει το παιχνίδι της. Το ποιος θα επικρατήσει θα εξαρτηθεί από την αντίδραση της αντίπαλης άμυνας. Ο Άρης τελειώνει γρήγορα τις φάσεις γρήγορα ενώ ο ΠΑΟΚ έχει υπομονή στο παιχνίδι του. Επειδή είναι τεχνικές και οι δύο ομάδες θα επιχειρήσουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι».

 

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει δύο σημαντικές απουσίες, του Πέλκα και του Μαουρίτσιο. Ο Μαουρίτσιο είναι σημείο κλειδί για το παιχνίδι. Νομίζω όμως ότι ο Σάκχοφ, που πιθανότατα θα τον αντικαταστήσει, έχει καλά χαρακτηριστικά».

 

Για τον Άρη: «Ο Άρης στηρίζεται στους επιθετικούς του. Έχει μια τριάδα πολύ καλή και βάζουν και γκολ. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει καλή συνεργασία. Ο Μπάσα και ο Ματίγια βοηθούν πολύ στο οργανωτικό κομμάτι και με τους τρεις επιθετικούς παίζουν κοντά και δημιουργούν ευκαιρίες. Είναι καλύτερος ο Άρης όταν έχει την κατοχή».

 

Για τους παίκτες – κλειδιά: «Σε κάθε ομάδα η ομοιογένεια είναι σημαντική αλλά στα δύσκολα υπάρχουν οι παίκτες που δίνουν βαθμοί. Από τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια, ο Μάτος, ο Πρίγιοβιτς. Τρεις παίκτες δημιουργικοί που μπορεί να πάρει πολλά ο ΠΑΟΚ. Στον Άρη και οι τρεις που παίζουν στην επίθεση μπορούν ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν ευκαιρία».

 

Για το εάν υπάρχει φαβορί: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Είναι αρχή ακόμη. Ο Άρης έχει έναν ενθουσιασμό πολύ σημαντικό, ο οποίος μπορεί να καλύψει τα όποια μειονεκτήματα του. Δε μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει φαβορί».

 

Σχετικά άρθρα

Ηρακλής: Συμφώνησε κι έπιασε δουλειά ο Μπασινάς!
Η κίνηση ανθρωπιάς του Ράζβαν, στη μνήμη του Μιρτσέα Λουτσέσκου
Οι ευχές της ΠΑΕ Άρης στον Καρυπίδη
Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Παναγιώτη Ποικιλίδη…
Φρίντεκ: «Θέλω να παραμείνω και να κερδίσω Κύπελλο με τον Άρη»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Να διατηρήσουμε την αποφασιστικότητα»
Next Article FORZA με ειδήσεις και… έκπληξη!

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚάρα στην Αθήνα, πήρε προβάδισμα τίτλου κόντρα στην ΑΕΚ!
Featured SPORTS ΧΑΝΤΜΠΟΛ
23 May, 2026
Άρης: Δύσκολα ο Αντετοκούνμπο
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
23 May, 2026
O κακός χαμός στο Final 4: «Χιλιάδες άτομα εισήλθαν στο Telekom Center χωρίς εισιτήρια»
ΜΠΑΣΚΕΤ
23 May, 2026
Ο Τζόλης, το μεγάλο πρωτάθλημα και η… Παρί!
ΔΙΕΘΝΗ
23 May, 2026
Follow US