By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Καρφί” Βόλου για Ολυμπιακό : “Η πόρτα για να μπει το πούλμαν στο Πανθεσσαλικό θα είναι… ανοιχτή”!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUE

“Καρφί” Βόλου για Ολυμπιακό : “Η πόρτα για να μπει το πούλμαν στο Πανθεσσαλικό θα είναι… ανοιχτή”!

Τhessports
Last updated: 14/12/2019 12:44
Τhessports
Share
SHARE

Θέση για τα δημοσιεύματα που υπήρξαν με αφορμή της απόφασή της για μη χορήγηση εισιτηρίων στον Ολυμπιακό πήρε ο ΝΠΣ Βόλος.

Αφού εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση, η ομάδα της Μαγνησίας τονίζει: «Η μόνη διαφορά σε σχέση με τον αγώνα του Α’ γύρου στο “Γ. Καραϊσκάκης”, είναι ότι η πόρτα του Πανθεσσαλικού σταδίου απ’ όπου θα εισέλθει το πούλμαν του Ολυμπιακού, θα φροντίσουμε να είναι ανοιχτή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Με αφορμή δημοσιεύματα οπαδικών αποχρώσεων, αναφορικά με την απόφαση της ΠΑΕ Βόλος να μην διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Ολυμπιακού στον αγώνα της επόμενης Κυριακής 22/12 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα και κυρίως τους φίλους του Ολυμπιακού, για τους λόγους που οδηγηθήκαμε στην απόφαση αυτή:

Στον αγώνα του Α’ γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ, αιτηθήκαμε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός 20 προσκλήσεις ή εισιτήρια για τα μέλη του Δ.Σ. και τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών μας.

Ωστόσο, η απάντηση των εκπροσώπων του Ολυμπιακού ήταν αρνητική στο αίτημά μας, οι οποίοι και αποφάσισαν να μας διαθέσουν ΜΟΝΟ 10 ονομαστικές προσκλήσεις για τα μέλη του Δ.Σ. επιδεικνύοντας μάλιστα την ταυτότητα τους, όπως δηλαδή επιβάλλει η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι ενέργειες αυτές απέναντι σε μία νέα ομάδα όπως ο Βόλος, που τη διακρίνει το ήθος, η αξιοπρέπεια και η περηφάνια, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες και να μείνουν αναπάντητες.

Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ πήρε την απόφαση να ακολουθήσει την ίδια τακτική και να διαθέσει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός 10 ονομαστικές προσκλήσεις, όπως δηλαδή επιτάσσει η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Η μόνη διαφορά σε σχέση με τον αγώνα του Α’ γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης», είναι ότι η πόρτα του Πανθεσσαλικού σταδίου απ’ όπου θα εισέλθει το πούλμαν του Ολυμπιακού, θα φροντίσουμε να είναι ανοιχτή.

Υ.Γ.: Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν όλες σχεδόν οι ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος, η παρουσία 5.000 φιλάθλων του Ολυμπιακού θα ενίσχυε σημαντικά τα ταμεία της ομάδας μας. Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος έχει αποφασίσει να βάζει τις αξίες και τις αρχές της πάνω από τα χρήματα.

This is Volos”.

Σχετικά άρθρα

Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Προς την πλατφόρμα του Αλαφούζου ο Ηρακλής!
«Έδεσε» κι επίσημα τον Φούντα ο ΟΦΗ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Με 19 παίκτες ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο
Next Article “Ματσάρα” στο Ιβανώφειο, ψάχνει νίκη ανάσα ο ΠΑΟΚ στο Λαύριο

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US