By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: NBA: Όλα όσα έγιναν τα ξημερώματα…
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΔΙΕΘΝΗΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Όλα όσα έγιναν τα ξημερώματα…

Τhessports
Last updated: 02/06/2021 10:23
Τhessports
Share
SHARE

Οι Νετς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Βοστώνη την οποία κέρδισαν με 123-109 στο Game 5, έκαναν το 4-1 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν το Μιλγουόκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο με πλεονέκτημα έδρας.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν που σημείωσε triple double με 34 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Άξιοι συμπαραστάτες του οι Καϊρί Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ με 25 και 24 πόντους αντίστοιχα.

Για τους «κέλτες», που αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τους Κέμπα Γουόκερ και Ρόμπερτ Γουίλιαμς, ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 32 πόντους ενώ 18 πόντους πρόσθεσε ο Εβαν Φουρνιέ.

Στο Φοίνιξ οι Σανς εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την απουσία του Άντονι Ντέιβις και διέλυσαν τους Λέικερς με 115-85 παίρνοντας προβάδισμα στη σειρά με 3-2.

Πρώτος σκόρερ για τους «ήλιους», που προηγήθηκαν με 30 πόντους στο ημίχρονο (66-36), ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ με 30 πόντους (11/17 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 2/2 βολές) ενώ 16 πόντους σημείωσε ο Κάμερον Πέιν.

Για τους «λιμνάνθρωπους» ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 24 πόντους (6/10 τρίποντα) ενώ 15 πόντους πρόσθεσε ο Κάιλ Κούζμα.

Απίθανο ματς έγινε στο Ντένβερ, όπου οι Νάγκετς κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Πόρτλαντ μετά από δύο παρατάσεις με 147-140 και να κάνουν το 3-2 στη σειρά.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς με 38 πόντους (11/22 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 7/8 βολές) ενώ είχε επίσης 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 μπλοκ σε 46 λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα 28 πόντους σημείωσε ο Μόντε Μόρις και 26 ο Μάικλ Πόρτερ.

Όσον αφορά στους Μπλέιζερς, ο Ντέμιαν Λίλαρντ ήταν μυθικός. Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 55 πόντους (ρεκόρ καριέρας) και 12/17 τρίποντα (ρεκόρ στην ιστορία των playoffs) ενώ είχε επίσης 6 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
H Ρέαλ ζητάει να… αφαιρεθούν οι τίτλοι της Μπαρτσελόνα!
TAGGED:NBA
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Απειλές και από τον Θεοδωρίδη για Ρεάλ, Μπάρτσα και Γιούβε
Next Article Live «τσακωμός» Μπέου-Κούγια με… κορυφαίες ατάκες (vid)

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US