By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Με ψήφους 7-3 η ΚΑΕ Άρης πήρε άδεια συμμετοχής! – Κανονικά και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Με ψήφους 7-3 η ΚΑΕ Άρης πήρε άδεια συμμετοχής! – Κανονικά και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Τhessports
Last updated: 02/07/2021 16:59
Τhessports
Share
SHARE

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της διαδικασίας αξιολόγησης, η Επιτροπή του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να δώσει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Basket League και στις 11 ΚΑΕ που έλαβαν μέρος στη λίγκα της περιόδου 2020-21.

Συγκεκριμένα, για τις 10 ΚΑΕ οι εισηγητικές εκθέσεις ήταν θετικές, ενώ για την ΚΑΕ Άρης ήταν αρνητική.

Επίσης, για τις 10 ΚΑΕ η απόφαση ήταν ομόφωνη, ενώ για τον Άρη οι ψήφοι ήταν 7-3 υπέρ της συμμετοχής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της διαδικασίας Αξιολόγησης που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από τον ΕΣΑΚΕ σε εφαρμογή της απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού “Έλεγχος νομιμότητας του Κανονισμού του Άρθρου 105 ΠΑΡ. 4. Ν. 2725/1999”.

Η διαδικασία Αδειοδότησης ήταν ένα πάγιο αίτημα του ΕΣΑΚΕ προκειμένου να προστατευθεί η ακεραιότητα και η ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, να βελτιωθεί η χρηματοοικονομική δυνατότητα των ΚΑΕ, αυξάνοντας την διαφάνεια και την αξιοπιστία, να προστατευτούν οι πιστωτές και να συμβάλει στην εξυγίανση των ομάδων.

Το πρώτο στάδιο της διαδικασίας Αξιολόγησης ολοκληρώθηκε εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών. Η Επιτροπή Αξιολόγησης έλεγξε και επεξεργάστηκε τα στοιχεία που υπέβαλλαν οι ομάδες μετά από συνεχείς συνεδριάσεις τις τελευταίες 15 ημέρες και κατέθεσε τις εισηγητικές εκθέσεις της στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στις 30 Ιουνίου.

Οι εισηγητικές εκθέσεις ήταν 10 θετικές και μια αρνητική για την ΚΑΕ Άρης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (2/7) συνεδρίαση του και ύστερα από αναλυτική διαδικασία αποφάσισε ομόφωνα για τις δέκα ομάδες και με ψήφους 7-3 για την ΚΑΕ Άρης να χορηγήσει δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα 2021-22 στις 11 ΚΑΕ, οι οποίες μετείχαν στην Stoiximan Basket League 2020-21 και βάσει της κατάταξης έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο Πρωτάθλημα.

Δηλαδή στις εξής ΚΑΕ:
Παναθηναϊκός, Λαύριο, ΑΕΚ, Προμηθέας, ΠΑΟΚ, Περιστέρι, Κολοσσός, Ιωνικός, Άρης, Ηρακλής, Λάρισα».

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Μπηχτές Κρίστιτσιτς για ΑΕΚ
Next Article Η παρακάμερα από το πρώτο φιλικό του Άρη (vid)

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US