By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Βίτορ: «Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Βίτορ: «Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν»

Τhessports
Last updated: 10/09/2014 10:18
Τhessports
Share
SHARE

Ο Μιγκέλ Βίτορ στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη ΔΕΘ και στο κινητό περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε για το επεισόδιο που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά και την συνέχεια της φετινής χρονιάς.

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο αμυντικό το όποιο επεισόδιο έλαβε χώρα ανάμεσα στον ίδιο και στον προπονητή του ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν, όπως είπε:

«Φυσικά και το θέμα ανήκει στο παρελθόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που γίνονται, αλλά που πρέπει να μένουν και λύνονται μέσα στα αποδυτήρια. Δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό το θέμα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πάντα ήμουν ένας σωστός επαγγελματίας, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και σε όλη μου την έως τώρα καριέρα. Κανείς δεν έχει να πει τίποτα κακό για τη συμπεριφορά μου και τον επαγγελματισμό μου. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάζω μπροστά και όλοι μαζί μέσα στην ομάδα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στη συνέχεια για να κερδίσουμε παιχνίδια και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Βίτορ ξεκαθάρισε πως δεν έθεσε ποτέ θέμα αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ:

«Όχι, δεν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Λύσαμε το θέμα μέσα στην ομάδα και κοιτάμε όλοι μπροστά. Ξέρω ότι έχω τη στήριξη του ΠΑΟΚ και χαίρομαι γι’ αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, η οικογένειά μου νιώθει πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και θέλω να μείνω πολλά χρόνια στην ομάδα».

Τέλος μιλώντας για τον φετινό ΠΑΟΚ είπε:

«Ίσως φέτος οι παίκτες δουλεύουμε περισσότερο ως ομάδα. Συνολικά είμαστε πιο ομάδα. Δεν κοιτάμε μακριά, αλλά θέλουμε να κερδίζουμε κάθε επόμενο παιχνίδι. Στα τελευταία παιχνίδια δουλέψαμε πολύ καλά και ήρθαν και τα θετικά αποτελέσματα τα οποία ελπίζουμε να συνεχιστούν και στο μέλλον. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να πηγαίνουμε από νίκη σε νίκη».

Σχετικά άρθρα

Ώρα ημιτελικών στη GBL: Στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ
Απάντησε ο Λουτσέσκου: «Έχω συμβόλαιο, ας το κλείσουμε αυτό το θέμα»
«Πάτησε» την ΑΕΚ και το σήκωσε ο ΠΑΟΚ!
Ζίβκοβιτς vs Σάντσες!
«Καρφιά» Άρη για τη διαιτησία με ΑΕΚ
TAGGED:ΑναστασιάδηςΒίτορΔΕΘ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Πείτε στον Χαρδούβελη να πα να…»
Next Article Το νέο Δ.Σ. της ΚΜΑ

Τελευταία νέα

Αθλητικές μεταδόσεις με… ΠΑΟΚ
MEDIA
28 May, 2026
«Μεγαθήρια» στο κυνήγι του Τζόλη
ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
28 May, 2026
Σκαριόλο: «Αναμφισβήτητα υποστήκαμε μια αδικία στον τελικό»
ΜΠΑΣΚΕΤ
28 May, 2026
Σήκωσε το Conference η Πάλας!
ΔΙΕΘΝΗ
28 May, 2026
Follow US