By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Super League: Οι κλήσεις σε απολογία
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Οι κλήσεις σε απολογία

Τhessports
Last updated: 05/04/2022 17:37
Τhessports
Share
SHARE

Τις κλήσεις σε απολογία για όσα συνέβησαν στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ και της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ γνωστοποίησε η Super League.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο του συνεταιρισμού καλούνται να απολογηθούν για τη συμπεριφορά των οπαδών τους οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τις κλήσεις οι ομάδες κινδυνεύουν με χρηματικά πρόστιμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

LTο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη, 7-4-2022 και ώρα 11:00 τις παρακάτω ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 2/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 2/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, β’, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και Ι. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (Τεχν. Διευθυντής): “Βάσει των αναφερομένων στο από 2/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 2/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 7, 11 παρ. 1, 6 και 7, 12, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ και 19 παρ. 4 του ΚΑΠ της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 3/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 3/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. β’, γ’, 2 περ. α’ , δ’ , 3 περ. α’, ζ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
TAGGED:SuperleagueΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Κοιτάζει Ντι Μαρία για τη θέση του Ντιμπάλα
Next Article Η Νίκη Βόλου για τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ Β’

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US