By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Άρης : Συμφωνία με την Κappa για την νέα φανέλα!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΑΡΗΣ

Άρης : Συμφωνία με την Κappa για την νέα φανέλα!

Τhessports
Last updated: 30/03/2023 16:16
Τhessports
Share
SHARE

Αλλάζει εταιρεία ένδυσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την τριετή συμφωνία της με την Kappa.

 

Η ανακοίνωση:

 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την ιστορική αθλητική εταιρεία Kappa, το σήμα της οποίας διαχειρίζεται για την Ελλάδα και την Κύπρο η «Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ», για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Kappa σχεδιάζει custοm εμφανίσεις για τον ΑΡΗ για πρώτη φορά, με τέσσερις διαφορετικές εμφανίσεις ποδοσφαιριστών και τρεις για τον τερματοφύλακα, καθώς επίσης και συλλογή προπονητικών ειδών ταξιδιού και αξεσουάρ, αποκλειστικά σχεδιασμένα και εμπνευσμένα από τα χρώματα και την ιστορία της ομάδας μας.

 

Η νέα custom συλλογή ενσωματώνει σύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα από ανακυκλωμένο polyester, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και συμβαδίζουν με τα σύγχρονα δεδομένα της βιομηχανίας των ρούχων.

 

Η συλλογή, αλλά και οι εμφανίσεις, που θα δημιουργήσει η Kappa για τον ΑΡΗ, ξεχωρίζουν για την ομοιομορφία μεταξύ της αντρικής ομάδας και των Τμημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17 και K15).

 

Η νέα φανέλα και όλα τα προϊόντα της συλλογής θα είναι διαθέσιμα στην μπουτίκ του ΑΡΗ, καθώς και μέσα από το ισχυρό δίκτυο των 130 καταστημάτων Admiral, που διατηρεί η «Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ» πανελλαδικά.

Ο ΑΡΗΣ συγκαταλέγεται στο elite club κορυφαίων συλλόγων που έχουν φορέσει Kappa στη διάρκεια των ετών, όπως οι: εθνική Ιταλίας, Borussia Dortmund, Barcelona, Juventus, Napoli, Fiorentina, Monaco, Real Betis, Aston Villa, Genoa, Deportivo La Coruña, Leeds, Torino, Porto και εθνική Τυνησίας. Παράλληλα, στον χώρο της Formula 1 η Kappa ντύνει την ομάδα της «ALPINE».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΡΗΣ θα φορέσει Kappa, καθώς αγωνίστηκε με εμφανίσεις της ιταλικής εταιρίας και την αγωνιστική περίοδο 1995-’96.

 

Το σήμα της Kappa διαχειρίζεται για την Ελλάδα και την Κύπρο η «Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ», η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο των αθλητικών ειδών τα τελευταία 42 χρόνια και είναι ιδιοκτήτρια της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας αθλητικών ειδών με τα καταστήματα Admiral.

Σχετικά άρθρα

H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Άρης: Κορυφαίος ο… φευγάτος Αθανασιάδης
«Πιθανό να μείνει ελεύθερος ο Πέρεθ»
Άρης: «Νυστέρι» για Χόνγκλα
Μεγάλη ανατροπή με τον Φούντα!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Tuttomercatoweb: «Ενεργοποιεί την οψιόν για Χάμες ο Ολυμπιακός»
Next Article ΑΕΚ : Ευχάριστα νέα για Νταντσένκο – Επιστρέφει στην προπόνηση σε 2-3 εβδομάδες

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US