By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αλμέιδα : «Γνωρίζουμε με ποιον τρόπο μπορούμε να κάνουμε ζημιά στον Ολυμπιακό»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUE

Αλμέιδα : «Γνωρίζουμε με ποιον τρόπο μπορούμε να κάνουμε ζημιά στον Ολυμπιακό»

Τhessports
Last updated: 21/04/2023 19:42
Τhessports
Share
SHARE

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε ακόμα στον σοβαρό τραυματισμό του Σέρχιο Αραούχο, αλλά και στην επέκταση του συμβολαίου του Σιμάνσκι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για την επιστροφή στη δράση έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του Πάσχα, και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Εμείς συνεχίσαμε, δεν έχουμε σταματήσει. Δώσαμε πολύ λίγες μέρες ρεπό και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που θα ακολουθήσει. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε σε πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε και σε πράγματα που είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το αν μπορεί η μία ομάδα να εκπλήξει την άλλη, με δεδομένο ότι έχουν ήδη αναμετρηθεί τέσσερις φορές φέτος: «Πιστεύω ότι το να μπορέσεις να εκπλήξεις κάποιον είναι περίπλοκο. Πολλές φορές οι ήττες έρχονται από λάθη και οι νίκες από ατομικά προσόντα των παικτών. Σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθώ να μην λέω ψέματα στον κόσμο. Το μόνο που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι ότι οι παίκτες θα βγουν να παίξουν έναν ‘τελικό’, όπως κάνουν μέχρι σήμερα».

Για το τι θα ήθελε να βελτιώσει η ΑΕΚ την Κυριακή, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς με τον Ολυμπιακό και αν ένα από αυτά είναι η αποτελεσματικότητα: «Αυτό είναι κάτι πρωταρχικό στο ποδόσφαιρο. Το να μπορέσεις να τελειώσεις μια φάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αυτόματα σου δίνει το δικαίωμα να σκεφτείς ότι αποκτάς πλεονέκτημα σε σχέση με τον αντίπαλο. Αυτό θα ήταν ένα σημείο. Και μετά είναι και κάποια άλλα σημεία που, έτσι όπως βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να διορθωθούν.

Αλλά δεν μένω μόνο στα δύο τελευταία αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό. Είμαι συγκεντρωμένος στη λειτουργία της ομάδας. Και στην λειτουργία κάποιες στιγμές μπορεί να κάναμε λάθη και κάποιες άλλες τα πήγαμε πολύ καλά. Αλλά γνωρίζουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ξέρουμε τον τρόπο που μπορεί ο αντίπαλος να μας κάνει ζημιά. Και γνωρίζουμε με ποιον τρόπο μπορούμε εμείς, από τη δική μας πλευρά, να κάνουμε ζημιά στον αντίπαλο».

Για το πώς αντιλαμβάνεται την αγωνιστική, με δεδομένο ότι υπάρχει και το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Όχι, δεν έχω ενέργεια να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί σε άλλα παιχνίδια. Την ενέργεια που έχω, την καταθέτω στην ΑΕΚ και στο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς».

Για την απουσία του Σέρχιο Αραούχο: «Ο Σέρχιο είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ σημαντικός για εμάς, για το γκρουπ. Πιστεύω ότι ήμασταν τυχεροί που επανήλθε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο ο Στίβεν Τσούμπερ. Σε φυσική κατάσταση και στο αγωνιστικό κομμάτι έχει επιστρέψει και ο Άμραμπατ. Υπάρχει ο Φαν Βέερτ, ο οποίος έχει επιστρέψει. Έχω, επίσης, έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει έκπληξη. Το σημαντικό είναι σε κάθε ποδοσφαιριστή να βλέπεις ότι έχει όρεξη. Και αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα παίξουν, λόγω της απουσίας του Σέρχιο. Γιατί πρέπει να δουλέψουμε σαν ομάδα».

Για την επέκταση της συνεργασίας με τον Νταμιάν Σιμάνσκι: «Έχουμε μια πολύ καλή και καθημερινή επικοινωνία με τους διοικούντες. Παίρνουμε αποφάσεις από κοινού. Και αυτό πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλο βήμα για οποιαδήποτε ομάδα. Το να είσαι, δηλαδή, συντονισμένος, το να είναι συνδεδεμένος και το να έχεις την ίδια όρεξη. Και το σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παραμείνουν. Οπότε, αυτό που καταφέρνουμε είναι αυτό που είχα πει και στο παρελθόν, ότι πρέπει ο παίκτης να έχει την αίσθηση πως ανήκει στην ομάδα. Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος για τον Νταμιάν».

Σχετικά άρθρα

Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Προς την πλατφόρμα του Αλαφούζου ο Ηρακλής!
«Έδεσε» κι επίσημα τον Φούντα ο ΟΦΗ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Αστέρας Τρίπολης : Επιστροφή Καπίγια ενόψει ΟΦΗ
Next Article Ιωνικός : Χωρίς απουσίες για τον «τελικό» με τον Λεβαδειακό

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US