By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Δυο αγωνιστικές ποινή κεκλεισμένων στην ΠΑΕ Άρης!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυο αγωνιστικές ποινή κεκλεισμένων στην ΠΑΕ Άρης!

Τhessports
Last updated: 27/11/2024 16:43
Τhessports
Share
SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
SHARE

Δυο  αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για δύο μπουκαλάκια νερού που πετάχτηκαν από την Θύρα 3 με Βόλο επιβλήθηκε στον Άρη.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης μιλούν για ουσιαστική εξόντωση, αφού  για δύο πλαστικά  μπουκάλια άδεια μπουκάλια η ομάδα τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές .

Οι δύο αγωνιστικές τιμωρία είναι επειδή είναι υπότροπος από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά σε κάθε περίπτωση η τιμωρία είναι εξωφρενικά αυστηρή η απόφαση της ΔΕΑΒ να τιμωρήσει τους κιτρινόμαυρους για δύο άδεια μπουκαλάκια νερό.

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε  με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο.

Ο Άρης θεωρείται υπότροπος και αν ισχύσει η ποινή δεν θα παίξει με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ και με τον Ατρόμητο για το Πρωτάθλημα!

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

2) Με την υπ’ αριθμό 38/2024 Πράξη της επέβαλε, σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, λόγω υποτροπής, τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής δύο (2) αθλητικών συναντήσεων ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθώς οι φίλαθλοι της προέβησαν σε ρίψη αντικειμένων (μπουκάλι, μεταλλικό κουτί και αναπτήρα) στον αγωνιστικό χώρο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στις 23/11/2024 στο Γήπεδο «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ», για την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος STOIXIMAN Super League 1, περιόδου 2024-2025.

Ελήφθη υπόψη ότι για την ίδια αγωνιστική περίοδο (πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας ποδοσφαίρου ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2024/2025 της Super League 1), η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει ήδη τιμωρηθεί με την υπ’ αριθμό 24/2024 Πράξη της ΔΕΑΒ, με τη διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αγωνιστικής αθλητικής συνάντησης χωρίς την παρουσία θεατών σε αγώνες που διεξάγονται στην έδρα της, για αντίστοιχου περιεχομένου παράβαση του άρθρου 10, παρ. 1 του ν. 5085/2024, κατά τον εκτός έδρας αγώνα της με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, που διεξήχθη στις 18/08/2024 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
TAGGED:ΆρηςΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Με αρκετές απουσίες στη Λετονία ο ΠΑΟΚ!
Next Article Άρης: Θεραπεία ο Κουάισον, ατομικό οι Ζουλ και Νταρίντα

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US