By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Από τον Ηρακλή, στο Βέλγιο…
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΗΡΑΚΛΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από τον Ηρακλή, στο Βέλγιο…

Τhessports
Last updated: 01/07/2015 22:07
Τhessports
Share
SHARE

Παρελθόν από τον Ηρακλή αποτελεί ο Κώστας Ρουγκάλας, ο οποίος δεν υπολογίζεται από το Νίκο Παπαδόπουλο και κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του με τους κυανόλευκους.

Πρόκειται για μία εξέλιξη μάλλον μη αναμενόμενη, καθώς ο 21χρονος αμυντικός δεν βρισκόταν μέσα στους ποδοσφαιριστές που είχε… κυκλοφορήσει ότι θα αποχωρήσουν από την ομάδα τς Θεσσαλονίκης.

Ο Ρουγκάλας είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο, όταν η Ατλέτικο Μαδρίτης Β διέκοψε τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό και ακολούθως οι ερυθρόλευκοι τον αποδέσμευσαν. Ωστόσο δεν είχε σημαντικό χρόνο συμμετοχής, με τον Παπαδόπουλο να κρίνει τελικά πως θα πρέπει να αποδεσμευθεί από το ρόστερ του Ηρακλή.

Ο παίκτης συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του με τους κυανόλευκους, κάτι που προφανώς αποτελούσε και δική του επιθυμία από τη στιγμή που αν έμενε, ούτε και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει: ««Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό, Κώστα Ρουγκάλα, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας τους προηγούμενους 6 μήνες και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».

Όσο για την επόμενη ομάδα του Ρουγκάλα, αυτή θα είναι πιθανότατα η Λέουβεν, με τον παίκτη ήδη να βρίσκεται στο Βέλγιο για τις τελικές επαφές.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
TAGGED:ΗρακλήςΛέουβενΡουγκάλας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πάει για αύριο του Όλσεν
Next Article Από τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US