«Παίζουμε με το πρόγραμμα του Αγγέλου»

Τα εύσημα στον Βαγγέλη Αγγέλου απένειμε ο Μίλαν Μίνιτς, μετά τη νίκη του Άρη στη Χαλκίδα! Ο προπονητής του Άρη βρήκε την ευκαιρία να μνημονεύσει τον προκάτοχό του, λέγοντας πως αυτό που δουλεύει μέχρι σήμερα η ομάδα, είναι δικό του.

«Αυτό είναι το πρόγραμμα που έφτιαξε ο Αγγέλου για να μπούμε στην 6άδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπορώ να παίρνω τον φίλο μου, τον Αγγέλου, για ιδέες, επειδή αυτός ξέρει το πρόγραμμα, που έφτιαξε. Είναι μεγάλη βοήθεια για μας, για να τον παίρνεις τηλέφωνο μέρα – νύχτα και να σε βοηθάει», είπε ο Μίνιτς, που συμπλήρωσε ότι «αυτό το σύστημα το έχει φτάξει ο Αγγέλου και είναι το ίδιο πρόγραμμα, που δουλεύει η Παρτιζάν».

Ο προπονητής του Άρη, αναφέρθηκε και στην πρόοδο, που κάνουν μέσα στην ομαδική δουλειά οι παίκτες του.

«Πριν ξεκινήσει η σεζόν, αυτά τα παιδιά είχαν ένα όνομα. Τώρα έχουν άλλο μπασκετικό όνομα. Όλα δουλεύουν οργανωμένα», είπε.

Όσο για το παιχνίδι; «Το ματς τελείωσε στο πρώτο 10λεπτο. Η πίεση που βάλαμε στον Ίκαρο, δούλεψε και ο αντίπαλος είχε χαμηλό ποσοστό στην επίθεση. Εμείς κάναμε το καλύτερο 10λεπτο της σεζόν. Με 21-12 ριμπάουντ, 7/7 βολές, 53% στα τρίποντα, 15 ασίστ και 4 λάθη, η κάθε ομάδα θα είχε πρόβλημα απέναντί μας. Είχαμε υπομονή, κρύο αίμα και μυαλό», είπε ο Μίνιτς, που εξέφρασε τη δυσφορία του για την διακοπή των 3 εβδομάδων, γιατί όπως είπε «είναι μεγάλο διάστημα και πρέπει να βρεις κίνητρο για να κάνουν οι παίκτες προπόνηση».

Από την άλλη, ο Θανάσης Γιαπλές έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη και στον Μίνιτς.

«Ο Άρης είναι παράδειγμα ομάδας. Τελείωσε το παιχνίδι στην πρώτη περίοδο, που μας έβαλε 36 πόντους. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Τα πράγματα είναι δύσκολα, μετά τη νίκη της Ελευσίνας. Τυπικά δεν τελείωσε τίποτα, αλλά είναι δύσκολα. Δεν μπόρεσα να πείσω τα παιδιά ότι όλα ξεκινάνε από την άμυνα», είπε ο προπονητής του Ίκαρου.