By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Δεν έφτανε ο Κάμινγκς…
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν έφτανε ο Κάμινγκς…

Τhessports
Last updated: 15/11/2016 21:48
Τhessports
Share
SHARE

Την πρώτη του ήττα στο α’ όμιλο του Basketball Champions League γνώρισε ο Άρης, ο οποίος έπειτα από μία μέτρια εμφάνιση ηττήθηκε στην Τσεχία από τη Νίμπουρκ με 87-79. Κορυφαίος για τους κίτρινους ο Κάμινγκς, ενώ πολύτιμη ήταν η προσφορά του Σίμτσακ.

Με επιθετικό οδηγό τον Τζένκινς ο Άρης προηγήθηκε με 7-2 στο 2’. Στην συνέχεια, ωστόσο, αδράνησε σε επίθεση και άμυνα και επέτρεψε στον Roos να κάνει την ανατροπή για τους γηπεδούχους και να τους βοηθήσει να «χτίσουν» μια διαφορά 15π. (30-15, στο 10’). Βασιζόμενη στην περιφερειακή της ευστοχία η Nymburk βρέθηκε στο +19 (39-22, στο 13’), όμως, ο Άρης πίεσε στην άμυνα, βρήκε στόχο στην επίθεση δια χειρός Γιάνκοβιτς και Κάμινγκς και πλησίασε στους 11π. (45-34, στο 20’).

Το επιθετικό κρεσέντο του Αμερικανού γκαρντ συνεχίστηκε και στην επανάληψη συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε να πέσει η διαφορά στους 5π. (47-42, στο 23’), όμως, η Nymburk απάντησε με ένα επί μέρους σκορ 14-6 και ανέκτησε τον έλεγχο (61-48, στο 27’). Οι Τσέχοι διατήρησαν τις αποστάσεις (70-57), ο Σίμτσακ κράτησε στο τέταρτο δεκάλεπτο «ζωντανό» τον Άρη, ενώ με καταιγισμό τριπόντων και τον Κάμινγκς να φορτώνει κατά βούληση το καλάθι της Nymburk, οι κίτρινοι έφτασαν μια ανάσα από την μεγάλη ανατροπή (μείωσε στους 4π., 83-79, στο 39’). Ωστόσο, κακές επιθετικές επιλογές, λάθη, καθώς και τα καλάθια των Pumprla και Hruban «εξαφάνισαν» κάθε πιθανότητα νίκης του Άρη.

Δεκάλεπτα: 30-15, 45-34, 68-55, 87-79.

Nymburk: Allen 10, Benda 8 , Pumprla 11(1), Hruban 13(1), Weksch 3(1), Lawrence 2, Peterka, Simpson 13, Roos 23(4), Kriz 4.

ΑΡΗΣ: Marble 8(2), Ξανθόπουλος, Τσαϊρέλης, Jenkins 9(2), Cummings 21(1), Ζάρας 8(2), Μούρτος, Σίμτσακ 12, Buckner 4,  Γιάνκοβιτς 12(2), Dragicevic 5.

Σχετικά άρθρα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
Αποχαιρέτησε τον Ηρακλή ο Τσιακμάς
Παραχωρείται στην ΑΕΚ για 49 χρόνια το κλειστό των Άνω Λιοσίων
TAGGED:Champions LeagueΆρης. Νίμπουρκ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Μέσα ο Χρυσικόπουλος
Next Article Νίμπουρκ-Άρης, η συνέντευξη Τύπου (live streaming)

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
1 June, 2026
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
1 June, 2026
Follow US