Μίνιτς: «Είναι ένα μάθημα για όλους»

Ο Μίλαν Μίνιτς έψαχνε αλλά δεν μπορούσε να βρει δικαιολογία για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό. Ο προπονητής του Άρη έκανε λόγο για «μάθημα» για «λάθη» που οδήγησαν στην ήττα και τους «κίτρινους» πάνω στον Ολυμπιακό στα πλέι οφ.

«Ολη η σεζόν ήταν έτσι για εμάς, μια επάνω και μια κάτω. Κάναμε πολλά λάθη στο τελευταίο τρίλεπτο, αλλά κι αυτό είναι ένα μάθημα για τα παιδιά, μαζεύουν εμπειρίες και μαθήματα. Επίσης θα πρέπει να μάθουν τι είναι πληροφορία στο τάιμ άουτ και μέσα στο παιχνίδι. Δεν κάναμε φάουλ στο τέλος και χάσαμε το παιχνίδι με τρίποντο στο τέλος. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες που περάσαμε πολλά και δύσκολα, δουλέψαμε σκληρά, δουλέψαμε με αγάπη για το μπάσκετ και την ομάδα, τώρα κοιτάζουμε τα πλέι οφ που έχουμε μπροστά μας. Και σε άλλα παιχνίδια είχαμε πάρει διαφορές και τις κρατήσαμε στο τέλος, όχι όμως, και σήμερα, δυστυχώς».

Κάτι ανάλογο είπε και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μετά το τέλος του ματς:

«Για εμάς ήταν ματς όλη η σεζόν. Δεν ανταποκριθήκαμε σωστά ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο, πήραμε βεβιασμένα σουτ. Στο τέλος δεν ακολουθήσαμε την οδηγία να κάνουμε φάουλ, δεχτήκαμε τρίποντο και το πληρώσαμε με την ήττα. Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και χάσαμε».