Λάδι στην φωτιά από παλαίμαχο της Σπαρτάκ

Με τις χειρότερες δυνατές εκφράσεις, μίλησε για τον ΠΑΟΚ παλαίμαχος της Σπαρτάκ Μόσχας με την ηλικία του (76χρόνων), να μην αποτελεί ελαφρυντικό.

Ο λόγος για τον Βαλέρι Ράινγκολντ ο οποίος είπε για τη ρεβάνς: «η Σπαρτάκ σήμερα θα κερδίσει και θα κάνει το χρέος της απέναντι στους οπαδούς της. Πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και επιθυμία σήμερα.

Στην έδρας μας έχουμε την στήριξη των οπαδών μας. Η ομάδα μας έχει καλούς οπαδούς με μυαλό και όχι με λάχανα, δεν πρέπει να προκαλέσουν πρόβλημα στην ομάδα μας. Δεν πρέπει να απαντήσουν στην προκλητική συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ, δε θα καταφέρουν τίποτα με αυτό».

Ο ίδιος, μετά το πρώτο ματς της Τούμπας, σε άλλη συνέντευξή του είχε χαρακτηρίσει τον ΠΑΟΚ ως χωριο! «Είναι αποτυχία. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους οπαδούς. Πολλοί παίκτες ίσως δεν καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα παίζουν. Μέχρι το 20ό λεπτό όλα λειτουργούσαν ρολόι, όλα ήταν επαγγελματικά και ξαφνικά άλλαξαν όλα. Ο λόγος; Ακόμα άγνωστος. Πίστευα ότι ο Πρόμες είναι ανέγγιχτος. Χθες όμως με εκνεύρισε. Αρχίζω να απογοητεύομαι από τον Καρέρα γιατί δεν μπορείς να ποντάρεις σε έναν μόνο παίκτη.

Δεν θέλω να πω ότι ο Πρόμες δεν μπορεί να παίξει. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι σε φόρμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα χωριό. Όταν η Σπαρτάκ πήρε προβάδισμα έπρεπε να τον τελειώσει. Οι Έλληνες βγήκαν βιαστικά μπροστά για να σκοράρουν και άφησαν πίσω πολύ κενό χώρο. Κράτα την μπάλα και χτύπησε τους στις κόντρες. Αυτό που ξεχωρίζει τις μεγάλες ομάδες είναι ότι το 2-0 το κάνουν 5-0».

Η ηλικία (είναι 76 χρονών) ίσως είναι το μόνο ελαφρυντικό για τον γραφικό βετεράνο της Σπαρτάκ Μόσχας…