Νέο «όχι» σε Μπέο

Αρνητική ήταν η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στην αίτηση αναψηλάφησης που είχε καταθέσει ο Αχιλλέας Μπέος, ζητώντας την άρση της τιμωρίας της ισόβιας απαγόρευσης ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Ήταν η δεύτερη φορά που προσέφυγε σε αυτή την επιτροπή ο νυν Δήμαρχος Βόλου, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για τον ίδιο.  Παράλληλα, η Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε ακόμη δύο εφέσεις, από τον Σταμάτη Βελλή και τον Απόλλωνα Σμύρνης για τιμωρίες που τους είχαν επιβληθεί.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την αίτηση αναψηλάφησης του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ κατά της υπ΄ αριθμ. 204/2011 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE και της υπ΄αριθμ. 179/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
2. Θεωρεί ότι δεν ασκήθηκε έφεση ως προς τις υπ΄αριθμ.157 και 158/2014 αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Απορρίπτει την έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ κατά της υπ΄αριθμ.159/2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση του ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ κατά της ίδιας παραπάνω εκκαλουμένης απόφασης.
3. Απορρίπτει την έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ κατά της υπ΄αριθμ.160/2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση του ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ κατά της ίδιας παραπάνω εκκαλουμένης απόφασης».