«Θέλουν Γ’ και ΑΦΜ. Τι ισχύει με Χρυσό»

Τις σκέψεις του μετά την χθεσινή γενική συνέλευση της ΚΜΑ, κατέθεσε ο Παναγιώτης Στεφανίδης, ενόψει μάλιστα της αυριανής ψηφοφορίας για το μέλλον του Άρη.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, επιπλέον όλων όσων είπε χθες, πρόσθεσε το ακριβές πλαίσιο των επαφών που είχε με την εταιρεία «Ελληνικός Χρύσος», αλλά κι άλλες εταιρείες. Το μυστικό ήταν στην χθεσινή ανακοίνωσή του ότι δεν θα βγουν εισιτήρια διαρκείας για την Θύρα 7. Όπως τόνισε λοιπόν αυτά θα ενταθούν στο πλαίσιο συνεργασίας με εταιρείες ενόψει ενός πρότζεκτ κοινωνικής ευθύνης των εταιρειών. Βάσει αυτού εταιρείες θα αγοράσουν μαζικά εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα διατεθούν στους εργαζόμενούς τους.

Επίσης στο πλαίσιο της συνεργασίας με εταιρείες θα γίνουν κι άλλες εκδηλώσεις, οι οποίες θα φέρουν έσοδα στην ΠΑΕ, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως δεν πρόκειται για χορηγίες.

Όσο για το συμπέρασμάτα από την χθεσινή συνάντηση τόνισε: «Με αυτό που θέλουν να κάνουν ειναι να ρίξουν την ομάδα στην Γ’ να ανέβει τρένο κι επειδή δεν θα ολοκληρωθεί η εκκαθάριση τότε μαθηματικά οδηγούμαστε στην αγορά ΑΦΜ. Ζητούν από τον κόσμο την διάλυση της εταιρείας. Αν συμβεί αυτό διαλύεται και ο φορέας, δεν έχει λόγο ύπαρξης».

Ενώ πρόσθεσε για τις αποφάσεις της πλευράς Γαλανού με τα τμήματα υποδομής: «Τι θέλουν να κάνουν δηλαδή. Να δώσουμε δανεικούς τους παίκτες στον Μακεδονικό;».

Για το θέμα των πωλήσεων παικτών είπε:»Εμείς δεν θέλουμε να πουλήσουμε κανέναν. Αν είναι πάντως να πωληθεί ένας. Έχουμε δώσει εξουσιοδοτήσεις για επαφές, αλλά καμία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί διότι αν ο Άρης πάει στην Γ’ τότε θα τους πάρουν τζάμπα. Μιλάμε για ομάδες του εξωτερικού».

Για την αυριανή ψηφοφορία τόνισε: «Ο κόσμος του Άρη δεν θα θάψει τον Άρη ζωντανό. Στο κάτω κάτω μέχρι τις 30 Ιουλίου να το παλέψουμε κι αν δεν γίνει κάτι, τότε δεν δηλώνουμε συμμετοχή στην Β’ Εθνική. Όσο για την ψηφοφορία, προτείνω να γίνει ονομαστική. Να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα. Τι λένε αυτοί οι λίγοι χθες που ήρθαν για να ακούσουν και τελικά θα αποφασίσούν εκείνοι που αδιαφορούν».

Για το έμψυχο δυναμικό είπε: «Καταφέραμε να μην έχουμε σημαντικές απωλείες. Πρώτη φορά στα χρονικά παίκτης που έκανε προσφυγή είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Εγώ τι να πω σήμερα στους παίκτες; Μόνο να κάνουν υπομονή ακόμη δύο μέρες».

 

* Οι δηλώσεις έγιναν στον Arena 89.4 FM.