By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Η νέα διοίκηση του ΟΑΚΑ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η νέα διοίκηση του ΟΑΚΑ

Τhessports
Last updated: 16/09/2019 20:38
Τhessports
Share
SHARE

Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του σταδίου ΟΑΚΑ από την γενική γραμματεία αθλητισμού.

Το δελτίου τύπου αναφέρει:

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ορίστηκε η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης»:

Πρόεδρος Δ.Σ. Μαρία Σπυριδάκη

Συντονίστρια Γενική Διευθύντρια Εριφύλη Γαλλή

Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Αλέξανδρος Κανδύλης

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Εμμανουήλ Δετοράκης

Γραμματέας Δ.Σ. Παναγιώτα Παναγιωτοπούλου

Μέλη Δ.Σ. Νικόλαος Αδαμόπουλος

Γεώργιος Αλικάκος

Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Γεώργιος Κάτσινας

Ορέστης Παπαδημάτος

Μιχαήλ Φυσεντζίδης

Μαρία Σπυριδάκη:

Η κα. Σπυριδάκη είναι Δικηγόρος από το 2001 και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Δικηγόρος στη Νομική Υπηρεσία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς από το 2007, ενώ έχει διατελέσει ειδική επιστημονική συνεργάτης – νομική Σύμβουλος στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αccredited Parliamentary Assistant στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, νομική σύμβουλος σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και ενώσεις (ΕΣΥΔ ΑΕ, ΕΛΟΕΝ, ΕΣΤΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ, ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ), μέλος της νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Έχει επίσης διατελέσει μέλος Δ.Σ. στην Logistics OLPS.A. και στον Οίκο Ναύτου.

Εριφύλη Γαλλή

Η κ. Γαλλή έχει πραγματοποιήσει σπουδές σε ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο University of London. Έχει εργαστεί σε υψηλόβαθμες επιτελικές θέσεις σε μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, όπως στην COSMOTE A.E., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΤΡΑΜ Α.Ε., το ΕΒΕΑ κλπ. Είναι συνιδρύτρια ΜΚΟ για τα παιδιά και εισηγήτρια σε θέματα επιχειρηματικότητας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς.

Αλέξανδρος Κανδύλης

Ο κ. Κανδύλης έχει πτυχίο Sports Business Management και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Sports Management από το University of Portsmouth του Ηνωμένου Βασιλείου. Εργάστηκε σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αγγλίας ως υπεύθυνος αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ενώ συμμετείχε στην Ομάδα Υλοποίησης Έργου μεγάλου ΣΔΙΤ για 14 σχολικές μονάδες στην Αττική.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε σχετικά με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης: «Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τα νέα επιτελικά στελέχη σηματοδοτούν τη βούληση του Υφυπουργείου, αλλά και της κυβέρνησης, για μία νέα εποχή στη διαχείριση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Μια εποχή εξωστρέφειας και βελτιωμένης διαχείρισης, που θα καταστήσει το ΟΑΚΑ ένα κόμβο αθλητισμού και πολιτισμού, όχι μόνο για το λεκανοπέδιο, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα».

Σχετικά άρθρα

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Μάτος: Ο νέος ρόλος του Βιεϊρίνια!
«Κόλλησε» η Εθνική Νέων στην Τούμπα
Δουβίκας: «Σημαντικό να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, θα το αντιμετωπίσουμε ως επίσημο»
Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η ομάδα θα βγει πιο δυνατή από όσα πέρασε»
Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει παίκτη από τη Νάπολι στον Ηρακλή!»
TAGGED:ΟΑΚΑ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τα εμπόδια για την Νέα Τούμπα
Next Article Αποκατάσταση στην προπόνηση του Άρη

Τελευταία νέα

Και τελικά… βρήκε προπονητή η Μπεσίκτας
Uncategorized ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος»: Καταγγελία Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
6 June, 2026
«Η Φενέρ ετοιμάζει πρόταση – μαμούθ για τον Τζόλη»
ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Φέρνει Πέτκοβιτς ο ΠΑΟΚ
SPORTS ΒΟΛΕΪ
6 June, 2026
Follow US