By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Δεν φοβάμαι την εκδίκαση»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν φοβάμαι την εκδίκαση»

Τhessports
Last updated: 19/02/2020 17:54
Τhessports
Share
SHARE

Η υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για συνιδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο νομικός εκπρόσωπος του Δικεφάλου, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει νομικά κανένα θέμα ενώ τόνισε ότι η εκδίκαση θα γίνει τη Δευτέρα και δεν υπάρχει κανένας φόβος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την καταγγελία του Ολυμπιακού: «Ο ιδιοκτήτης των βοηθητικών γηπέδων φαίνεται να ελέγχει την ΠΑΕ, αυτό λέει η καταγγελία. Το 94% της ΠΑΕ Ξάνθης ανήκουν σε αυτούς που ανήκαν τόσα χρόνια, δηλαδή στο Συγγελίδη και τον Πανόπουλο. Πώς είναι δυνατόν να θεωρούμε ότι μια εταιρεία που έχει βοηθητικά γήπεδα μπορεί να ελέγχει την ΠΑΕ; Δεν το βλέπω νομικά σοβαρό αυτό το θέμα. Έτσι όπως εξελίχθηκε είναι επικίνδυνο για τον ΠΑΟΚ αλλά δεν στηρίζεται σε καμία διάταξη νόμου.

Δεν χρειάζεται να περιμένει ο αθλητικός δικαστής γιατί πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Το ζήτημα είναι ποια είναι αυτή η Επιτροπή και σε ποιον νόμο μπορεί να στοιχειοθετηθεί η απόφαση της. Στη δικαστική εξουσία όλες οι αποφάσεις προσβάλλονται. Υπάρχουν τρεις βαθμοί δικαιοδοσίας για να αποφεύγονται τα λάθη. Πως γίνεται μια Επιτροπή τους κράτους να βγάζει ένα πόρισμα και να μην μπορεί κανένας να το προσβάλλει; Αυτή η λογική είναι αντίθετη προς το Σύνταγμα. Αυτή η απόφαση πρέπει να τεθεί κάτω από την κριτική των αρμόδιων οργάνων.

Η Επιτροπή μπορεί να εγκρίνει εάν μια ομάδα έχεις τις προϋποθέσεις να μπει στο πρωτάθλημα αλλά δεν δέχομαι να έρχεται κάποιος και να λέει ότι η Επιτροπή δεν προσβάλλεται. Δεν μπορεί να ισχύσει αυτό βάση του Συντάγματος. Ο Ολυμπιακός έχει μπερδευτεί. Αυτή η Επιτροπή έχει δικαιοδοτικό χαρακτήρα. Το να αποφασίζει το κράτος κάτι και να μην προσβάλλεται από πουθενά, δεν ορίζεται στο Σύνταγμα».

Για το εάν θα γίνει η εκδίκαση: «Πιστεύω η εκδίκαση θα γίνει τη Δευτέρα. Δε τη φοβάμαι κιόλας. Η Ξάνθη κατηγορείται για κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν σχετίζονται οι δύο υποθέσεις».

Σχετικά άρθρα

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Μάτος: Ο νέος ρόλος του Βιεϊρίνια!
«Κόλλησε» η Εθνική Νέων στην Τούμπα
Δουβίκας: «Σημαντικό να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, θα το αντιμετωπίσουμε ως επίσημο»
Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η ομάδα θα βγει πιο δυνατή από όσα πέρασε»
Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει παίκτη από τη Νάπολι στον Ηρακλή!»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πολλές απουσίες για τον μπασκετικό Άρη
Next Article Απάντησε στον Κούγια ο Πατέρας(pic)

Τελευταία νέα

Και τελικά… βρήκε προπονητή η Μπεσίκτας
Uncategorized ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος»: Καταγγελία Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
6 June, 2026
«Η Φενέρ ετοιμάζει πρόταση – μαμούθ για τον Τζόλη»
ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Φέρνει Πέτκοβιτς ο ΠΑΟΚ
SPORTS ΒΟΛΕΪ
6 June, 2026
Follow US