By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Απίστευτη γκάφα του Ολυμπιακού!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΚΥΠΕΛΛΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη γκάφα του Ολυμπιακού!

Τhessports
Last updated: 26/08/2020 17:04
Τhessports
Share
SHARE

Παρά την… παραπληροφόρηση που υπήρξε περί μπλόκου από την ΕΙΜ για την επέκταση των συμβολαίων των Χασάν, Παπαδόπουλου και Τοροσίδη ενόψει τελικού, η αλήθεια είναι διαφορετική και οι τρεις παίκτες θα είναι κανονικά διαθέσιμοι ενόψει ΑΕΚ.

Τι ακριβώς έχει γίνει όμως; Έχουμε και λέμε… Τις τελευταίες ώρες σηκώθηκε μεγάλη «σκόνη», μετά από διαρροή του Ολυμπιακού, περί… μπλόκου από την πλευρά της ΕΠΟ και δη της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών, της συμμετοχής των τριών ποδοσφαιριστών στον τελικό του Κυπέλλου.

Τα συμβόλαια των Χασάν, Αβραάμ και Τοροσίδη έληγαν στις 30 Ιουνίου κι ο Ολυμπιακός είχε σπεύσει περί τα μέσα Ιουλίου να τα επεκτείνει. Όπως έχει γίνει γνωστό, στις 16 Ιουνίου η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε ότι τα συμβόλαια που λήγουν 30/6 μπορούν να επεκταθούν ως τις 31 Αυγούστου λόγω της πανδημίας, χωρίς μάλιστα να πληρωθεί και το σχετικό παράβολο.

Ποιο όμως είναι εν προκειμένω το θέμα; Ότι υπήρξε αμέλεια από πλευράς Ολυμπιακού, ο οποίος υπολόγιζε μόνο στο τελικό του… Γιουρόπα Λιγκ στις 21 Αυγούστου κι όχι σε αυτόν του Κυπέλλου. Έτσι η επέκταση των συμβολαίων των τριών ποδοσφαιριστών έγινε ως τις 21/8 κι ως εκ τούτου δεν ενέπιπταν στην απόφαση της ΕΠΟ για τα συμβόλαια που έληγαν στις 30/6.

Κι αυτός βέβαια είναι κι ο λόγος που η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στην ΕΙΜ, αφού η ΕΠΟ δεν μπορούσε από μόνη της να πάρει τη σχετική απόφαση, αλλά έπρεπε να απευθυνθεί στη FIFA, όπως κι έκανε από την πρώτη στιγμή. Στις 17 Αυγούστου ο Ολυμπιακός ζήτησε την επέκταση των συμβολαίων των τριών παικτών ως τις 31 Αυγούστου κι ακολούθως η ΕΠΟ απευθύνθηκε στη παγκόσμια ομοσπονδία για να δώσει εκείνη το σχετικό «Ok».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό τελικά δόθηκε σήμερα (26/8) κι ως εκ τούτου Χασάν, Αβραάμ, Τοροσίδη θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Μαρτίνς. Κι αυτό βέβαια παρά την αμέλεια της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ που θέλησε να μετακυλίσει στην ΕΠΟ το δικό της ατόπημα.

Εξάλλου, αν η Ομοσπονδία ήθελε πράγματι να δημιουργήσει πρόβλημα στους Πειραιώτες και να μη λειτουργήσει με κανόνες ισονομίας, θα μπορούσε να καθυστερήσει τις διαδικασίες, να αργήσει η απάντηση της FIFA και οι τρεις παίκτες να μην είχαν δικαίωμα στον τελικό. Στην ΕΠΟ όμως δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να προκαλέσουν πρόβλημα σε κανέναν εκ των δύο φιναλίστ και γι’ αυτό φρόντισαν να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες διαδικασίες.

πηγή: sdna.gr

Σχετικά άρθρα

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Μάτος: Ο νέος ρόλος του Βιεϊρίνια!
«Κόλλησε» η Εθνική Νέων στην Τούμπα
Δουβίκας: «Σημαντικό να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, θα το αντιμετωπίσουμε ως επίσημο»
Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η ομάδα θα βγει πιο δυνατή από όσα πέρασε»
Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει παίκτη από τη Νάπολι στον Ηρακλή!»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Συνεχίζει με δυο προβλήματα ο ΠΑΟΚ
Next Article Ο Αμπέλ και το… MotoGP!

Τελευταία νέα

Και τελικά… βρήκε προπονητή η Μπεσίκτας
Uncategorized ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος»: Καταγγελία Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
6 June, 2026
«Η Φενέρ ετοιμάζει πρόταση – μαμούθ για τον Τζόλη»
ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Φέρνει Πέτκοβιτς ο ΠΑΟΚ
SPORTS ΒΟΛΕΪ
6 June, 2026
Follow US