By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Εκτός Basket League ο Πανιώνιος
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑ1ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτός Basket League ο Πανιώνιος

Τhessports
Last updated: 29/09/2020 16:44
Τhessports
Share
SHARE

Μπορεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος να ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ  στις 28/09 πως η ομάδα θα «κατέβει» στο παρκέ, καθώς υπήρχε καταρχήν συμφωνία με υποψήφιο επενδυτή, ωστόσο οι διαδικασίες δεν προχώρησαν.

Με γραπτή του δήλωση, έκανε γνωστό πως ο Πανιώνιος δε θα κατέβει στη φετινή Basket League.

Αναλυτικά: «Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα, ότι μόλις ενημερώθηκα ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον του υποψήφιου επενδυτή για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που κατέχω στην ΚΑΕ Πανιώνιος, παρά την προφορική συμφωνία που υπήρξε εχτές σχετικά με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με τον εν Ελλάδι εντεταλμένο σύμβουλο του υποψηφίου επενδυτή.

Και οι δύο πλευρές, κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να επισπευσθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης μετοχών και καταφέραμε με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό να επιτύχουμε προφορική συμφωνία μέσα σε τρεις μόνον συναντήσεις και σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας.

Δυστυχώς, ανυπέρβλητο εμπόδιο στην όλη διαδικασία ήταν η πίεση χρόνου, ειδικά για τις διαδικασίες αδειοδότησης που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League. Συγκεκριμένα, παρά τη χτεσινή προφορική συμφωνία (που ακολουθήθηκε από ανακοίνωσή μου περί συμφωνίας κατά τη διάρκεια του χτεσινού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με τη σύμφωνη γνώμη του εν Ελλάδι εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή) δεν κατέστη δυνατό να αποτυπωθεί εγγράφως η συμφωνία και ακολούθως να εγκριθεί από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών.

Με την ειλημμένη απόφασή μου να μην χρηματοδοτήσω την ομάδα και μετά και την απόσυρση ενδιαφέροντος του μοναδικού σοβαρού υποψήφιου επενδυτή που υπήρξε για την ΚΑΕ Πανιώνιος, η συνέχεια του Πανιωνίου θα είναι προφανώς εκτός Basket League. Περί αυτού, θα έχω επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κο. Γαλατσόπουλο εντός της ημέρας».

Σχετικά άρθρα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
Αποχαιρέτησε τον Ηρακλή ο Τσιακμάς
Παραχωρείται στην ΑΕΚ για 49 χρόνια το κλειστό των Άνω Λιοσίων
TAGGED:Α1Μπάσκετ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Θέλει ΠΑΟΚ η Μαρσέιγ
Next Article Συλλυπητήρια ΠΑΟΚ σε Κοκκώνη

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
1 June, 2026
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
1 June, 2026
Follow US