«Το πρόβλημα είναι ο περίγυρος του Ιβάν»

Ο Φραγκούλης Φράγκος, γνωστός για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και στενός φίλος του Ιβάν Σαββίδη, πήρε θέση για την κατάσταση στην ομάδα, μετά τα όσα συνέβησαν χτες στην Τούμπα.

Αρχικά, ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ χαρακτήρισε το επεισόδιο του Ιβάν Σαββίδη με τον οπαδό του ΠΑΟΚ ως «ένα αρνητικό περιστατικό που δεν συνάδει σε πολιτισμένο επίπεδο», ενώ όπως είπε μιλώντας σήμερα στον ARENA FM, το πρόβλημα είναι η ενίσχυση της ομάδας:

«Εφόσον ο νέος πρόεδρος ο κ. Αγγελίδης και ο προπονητής έθεσαν το θέμα των μεταγραφών στον μεγαλομέτοχο, μίλησαν για τρεις μεταγραφές, εγώ θα πω για 5-6 μεταγραφές, αυτό πρέπει να γίνει. Αν δεν θέλει ο κ. Σαββίδης γιατί έχει καταξοδευτεί, ας βγει και να το πει. Να πει τους πραγματικούς στόχους και έτσι θα ηρεμήσουν τα πράγματα».
Μάλιστα, έστειλε και μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Ζίμπρου: «Θα είναι πλήρης και ολική καταστροφή, αν δεν μπορέσουμε εμείς οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να διαφυλάξουμε το γήπεδο».

Ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα, το οποίο έχει εντοπίσει και ο στρατηγός είναι ο περίγυρος του Σαββίδη και όσοι εργάζονται στην ΠΑΕ. «Οφείλουν να λένε τα πράγματα με το όνομά τους, όσοι είναι δίπλα του. Να του μιλήσουν και να μην τον εκθέτουν», είπε ο κ. Φράγκος, που γνωρίζει καλά τον Ιβάν Σαββίδη και δεν πιστεύει, ότι μετά τα όσα συνέβησαν χτες στην Τούμπα θα τον ωθήσουν προς την έξοδο:

«Είδατε κανέναν να εγκαταλείπει την προσπάθεια μετά από μια στραβή. Δεν τα παρατάει ο Ιβάν. Πεισμώνει από τέτοια γεγονότα», υποστήριξε. «Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην πόλη μας. Δίπλα μας. Λυπάμαι για τον Άρη, τον Ηρακλή, να μην οδηγήσουμε εκεί την ομάδα και αν μη τι άλλο διώξουμε έναν άνθρωπο που έχει βάλει χρήματα στην ομάδα».

Αναφερόμενος στον Αγγελο Αναστασιάδη είπε πως «είναι έντιμος άνθρωπος. Αρκεί να μην τον κρεμάσουν οι γύρω γύρω του, είναι ταπεινός και γι’ αυτό δεν μιλάει», ζητώντας να του δείξει ο κόσμος εμπιστοσύνη, ενώ καταλήγοντας τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει 5-6 παικταράδες στην ομάδα, αρκεί να εξουσιοδοτήσει ο Σαββίδη αυτούς που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά που ξέρουν.

«Εκεί είναι το πρόβλημα. Να μη ρωτάνε συνεχώς «κύριε, κύριε να το κάνω αυτό». Οι ίδιοι είναι που έφεραν παικταράδες στην Τούμπα, τον Πάμπλο, τον Κοντρέρας, τον Μουσλίμοβιτς».