Ο Κλάους δε θέλει να ακούει για Εθνική!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι πικραμένος. Δυσαρεστημένος. Με το δίκιο του. Και δεν το κρύβει. Το πήρε το μήνυμα. Οποιος τον έβλεπε στους διαδρόμους του Καραϊσκάκης θα καταλάβαινε πολλά…

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον άφησε, χωρίς λόγο και αιτία, να ζεσταίνει τον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Επέλεξε την ώρα που η Εθνική ήταν πίσω στο σκορ να ρίξει στο ημίχρονο της μάχης με τη Ρουμανία τον νεαρό και άπειρο Διαμαντάκο. Και δυστυχώς γι’ αυτόν δεν δικαιώθηκε για την επιλογή του.

Αντίθετα, με την απόφασή του έχασε (και) τον Κλάους, που σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην ξαναπάει στην Εθνική ομάδα! Εάν κι εφόσον κληθεί από τον Ρανιέρι…

Ορισμένοι ρεπόρτερ πίεσαν τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να πει κάτι για το παιχνίδι της Εθνικής, αλλά αυτός τους το ξέκοψε: «Όχι για Εθνική, για ΠΑΟΚ, ότι θέλετε», ξεκαθάρισε και απαντώντας στην ερώτηση «τι γίνεται με το συμβόλαιο και τον ΠΑΟΚ», είπε: «Ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσω με τους ανθρώπους της διοίκησης».

Ο Αθανασιάδης –μετά από τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το Μουντιάλ- περίμενε πως και πώς να παίξει στο ματς κόντρα στη Ρουμανία. Πίστευε, ότι είχε έρθει η ώρα να αποδείξει ότι άδικα «κόπηκε» από το ταξίδι στη Βραζιλία.

Ο 26χρονος φορ ένιωθε πολύ καλά. Ήταν σε άριστη κατάσταση. Από όλες τις απόψεις. Και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Το είχε δείξει, άλλωστε, στα τελευταία παιχνίδια του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.

Όμως, στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης» «πάγωσε» όταν άκουσε από τον Ιταλό προπονητή να λέει στον Διαμαντάκο να ετοιμαστεί γιατί θα έμπαινε ως αλλαγή του Σαμαρά.

Και δεν «πάγωσε» μόνον ο επιθετικός του ΠΑΟΚ. Μέχρι και κάποιοι Ελληνες διεθνείς έδειχναν να απορούν με την απόφαση του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Τι μπορεί να κάνει τελικά μια κίνηση. Ακριβώς αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία του κειμένου. Με τον Κλάους να φυλάει τη φανέλα με τον «Δικέφαλο» μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αυτή την κίνηση, μάλλον, θα την «πληρώνει» ο Αθανασιάδης για πολύ καιρό… Και το χειρότερο είναι πως αυτό πιστεύει ότι ισχύει (και) ο Κλάους.

Τώρα, τα όσα λέγονται και γράφονται, ότι δεν έπαιξε με την Εθνική, επειδή δεν έχει υπογράψει στον ΠΑΟΚ την ανανέωση του συμβολαίου του, μόνον ως αστειότητες, μπορούν να εκληφθούν.