By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ψάχνουν να πάρουν τα χρωστούμενα του ΟΣΦΠ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SPORTSSUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψάχνουν να πάρουν τα χρωστούμενα του ΟΣΦΠ

Τhessports
Last updated: 08/11/2021 11:22
Τhessports
Share
SHARE

Περισσότερο από δύο χρόνια περιμένει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να δει χρήματα από τη χρήση του Γ.Καραϊσκάκης, αλλά μέχρι στιγμής… αδίκως. Πριν από μερικούς μήνες ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος είχε συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη για να του υπενθυμίσει το θέμα. Ο υφυπουργός Αθλητισμού για να αποφύγει την… καυτή πατάτα πέταξε την μπάλα στην εξέδρα όπως σημειώνει το “Documento”, λέγοντας πως θα συσταθεί μία επιτροπή με πρόεδρο τον γγΑ Γιώργο Μαυρωτά, ώστε να εξεταστεί το ζήτημα.

Προφανώς όμως επειδή το θέμα ακόμα… εξετάζεται, ο κ.Καπράλος το έθιξε πρόσφατα με δηλώσεις του στην ΕΡΤ. Η δήλωσή του ωστόσο προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από ισχυρούς κύκλους της ΕΟΕ, αναφέρουν ότι άνθρωπος των Πειραιωτών επικοινώνησε με τον Καπράλο και σε ελεύθερη μετάφραση του είπε να μη σκαλίζει το θέμα. Ήδη όμως το είχε… κάνει.

Σημειώνεται ότι τα χρήματα τα οποία περιμένει η ΕΟΕ εδώ και περίπου 35 μήνες, προορίζονται για την προετοιμασία των αθλητών, αλλά με τις… πλάτες του ίδιου του Λευτέρη Αυγενάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να μην καλύπτει τα οφειλόμενα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τις συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις που διαχειρίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το γήπεδο, βάσει του νόμου 3130/2003 από την 1η Ιανουαρίου 2019 θα έπρεπε να καταβάλουν χρήματα στη ΓΓΑ. Στο άρθρο 4 παρ. ε του συγκεκριμένου νόμου αναφέρονται τα εξής: “Ποσοστό δεκαπέντε τοις εκατό (15%) επί των εσόδων από τα εστιατόρια και την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων του σταδίου θα καταβάλλεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η υποχρέωση της ως άνω καταβολής αρχίζει 15 χρόνια μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004…”.

Σχετικά άρθρα

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Μάτος: Ο νέος ρόλος του Βιεϊρίνια!
«Κόλλησε» η Εθνική Νέων στην Τούμπα
Δουβίκας: «Σημαντικό να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, θα το αντιμετωπίσουμε ως επίσημο»
Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η ομάδα θα βγει πιο δυνατή από όσα πέρασε»
Φέρνει Πέτκοβιτς ο ΠΑΟΚ
TAGGED:SPORTSSuper LeagueΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Έτσι πήρε ο ΠΑΟΚ το διπλό (vid)
Next Article Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για την παρουσίαση του Τσάβι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα

Τελευταία νέα

Και τελικά… βρήκε προπονητή η Μπεσίκτας
Uncategorized ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος»: Καταγγελία Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
6 June, 2026
«Η Φενέρ ετοιμάζει πρόταση – μαμούθ για τον Τζόλη»
ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Ζητά βαριά «καμπάνα» στον Γιαννακόπουλο ο Ολυμπιακός
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
6 June, 2026
Follow US