Λαύριο: Ανακοίνωσε την επιστροφή Σερέλη

Λίγους μήνες έμεινε μακριά από το Λαύριο ο Χρήστος Σερέλης. Ο επί 18 χρόνια προπονητής της ομάδας αποχώρησε τον περασμένο Απρίλιο, προκειμένου να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ως συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα. Η θητεία του στους «πράσινους» αποδείχθηκε σύντομη και ο Σερέλης συμφώνησε και επιστρέφει στην ομάδα την οποία «έχτισε» από το μηδέν και την οδήγησε στην καθιέρωση στη Basket League, αλλά και ως τους τελικούς του πρωταθλήματος το 2021.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου ξεκινά μάλιστα με τη δήλωση αποχαιρετισμού του Σερέλη, τον περασμένο Απρίλιο: «Το Λαύριο θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, θα συνεχίσει να προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ, έχοντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα και τη στήριξη μιας ολόκληρης πόλης. Αυτό δεν άλλαξε και δεν πρόκειται να αλλάξει. Συνεχίζουμε μαζί, αγωνιζόμαστε μαζί για την ομάδα μας. Το εις το επανιδείν είναι αυτονόητο!».

Και συνεχίζει «Η δήλωση αυτή ανήκει στον Χρήστο Σερέλη, στον επίλογο του αποχαιρετισμού του τον Απρίλιο, προκειμένου να στελεχώσει το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού. Με αυτά τα λόγια η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt υποδέχεται τον coach Σερέλη, ο οποίος επέστρεψε “σπίτι” του, αναλαμβάνοντας και πάλι την τεχνική ηγεσία της ομάδας! Το εις το επανιδείν ήταν αυτονόητο, έγινε πράξη και το Λαύριο Megabolt θα συνεχίσει να εφαρμόζει το πρόγραμμά του όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας τη στήριξης μιας ολόκληρης πόλης!

Συνεχίζουμε μαζί, αγωνιζόμαστε μαζί για το Λαύριο!».