Άρης: Νέα «καρφιά» για Τσαρούχα και Περιστέρι

Ανακοίνωση- απάντηση σε αυτή του Περιστερίου εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης, στην οποία υπογραμμίζει ότι προκαλεί έκπληξη η κίνηση της αθηναϊκής ομάδας «να υπερασπιστεί την κα Τσαρούχα».

 

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι, ως «απάντηση» στη δική μας για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα.

Δεν εκπλησσόμαστε τόσο για την αναφορά στη διαιτησία του αγώνα καθ’ αυτή (δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό) και αν όντως δούμε μαζί ξανά το παιχνίδι, ξέρουμε ποιος θα φύγει δικαιωμένος από το δωμάτιο. Αυτό που μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη είναι η κίνηση της ΚΑΕ Περιστέρι να υπερασπιστεί την κα Τσαρούχα για την ένσταση την οποία καταθέσαμε.

Η ΚΑΕ Άρης δεν κατέθεσε ένσταση για τα σφυρίγματα του αγώνα, αλλά για κακή εφαρμογή κανονισμού αναφορικά με τη διακοπή της αναμέτρησης και την εκκένωση του «Nick Galis Hall». Ως ΚΑΕ Άρης δεν εμπλέξαμε πουθενά το Περιστέρι στα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή, κάτι μάλιστα που δηλώθηκε και δημόσια από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη. Οπότε, προς τι η πρεμούρα για το «εκτός παρκέ έργο» της Ελληνίδας ρέφερι;

Τα περί τοξικότητας, τα επιστρέφουμε. Στο «Nick Galis Hall» υπάρχουν 5.000 φίλαθλοι σε κάθε αγώνα, οι οποίοι ποτέ δεν όρμησαν στα επίσημα και έδειραν τους φιλοξενούμενους…».