Πάλμα: «Το κρύο στη Σκωτία με δυσκολεύει – Στην Σέλτικ με γέμισαν αυτοπεποίθηση»

Για το πώς βιώνει τη μεταγραφή του από τον Άρη στη Σέλτικ και τη μεταβάση του από την Ελλάδα στη Σκωτία μίλησε στον Τύπο της Ονδούρας ο Λουίς Πάλμα που επέστρεψε στην Εθνική ομάδα της χώρας του και κατάφερε να σκοράρει στο 3-0 επί της Γρενάδα.

«Φθάνω το βράδυ της Πέμπτης στη Σκωτία, την Παρασκευή θα συμμετέχω στην προπόνηση και το Σάββατο παίζουμε ματς, ελπίζω να έχω την ευκαιρία να παίξω τόσο στο ματς πρωταθλήματος όσο και στο παιχνίδι του Champions League την Τρίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι κάτι πολύ ωραίο που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στο Champions League με τη Σέλτικ. Ελπίζω να γίνει την επόμενη εβδομάδα», επισήμανε ο πρώην άσος του Άρη, ο οποίος αναφέρθηκε και στην υποδοχή που έτυχε στη Σέλτικ.

«Με υποδέχθηκαν πολύ καλά, είναι πολύ επαγγελματίες. Από τότε που έφθασα στην ομάδα, μου προσέφεραν αγάπη και αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση και χαρά», υπογράμμισε ο Πάλμα που είχε ιδιαίτερη κουβέντα με τον συμπαίκτη του Εμίλιο Ιζαγκίρε που του έδωσε πολλές συμβουλές.

Όσο για το πώς ήταν η αλλαγή από Ελλάδα σε Σκωτία, ο Πάλμα αναφέρθηκε στον καιρό. «Όχι και τόσο εύκολη. Το κρύο ήταν λίγο δύσκολο για μένα», επισήμανε.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στο τι του είπε ο προπονητής της Ονδούρας, Ρεϊνάλδο Ρουέδα. «Μου ευχήθηκε τα καλύτερα στη Σέλτικ, ότι έμαθα καλά αγγλικά και ότι αυτό θα με βοηθήσει πολύ», επισήμανε.