«Σχεδόν κλεισμένος ο Κόκε»

Το όνομα του Σέρχιο Κόκε «παίζει» δυνατά στο ρεπορτάζ του Άρη και μάλιστα έχουν ήδη γίνει επαφές με τον Ισπανό επιθετικό. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γαλανός. Επίσης αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Νέτο, τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα.

«Με τον Κόκε έχουμε μιλήσει και έχουμε συμφωνήσει, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν κλεισμένος. Σε δύο μέρες περιμένω την τελική του απάντηση, μπορεί να είναι και αρνητική», είπε ο Γαλανός στο gazzetta.gr, ενώ για τον Νέτο επεσήμανε: «Κατά 99% όσα γράφονται είναι ψέματα. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με το Νέο. Διαβάζω ότι προπονείται ο παίκτης στην ομάδα, μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Αυτός πρέπει να είναι στην Βραζιλία».

Για την περίπτωση του Χαβίτο επιβεβαίωσε: «Ναι, έχουμε μιλήσει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο», ενώ για την αναβολή της αγωνιστικής ανέφερε: «Δεν θέλαμε την αναβολή. Έχουμε μια καλή πορεία και θέλαμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Μία – δύο μέρες ίσως να μας έκανε καλό για να επιστρέψουν κάποιοι τραυματίες. Αυτό το διάστημα ίσως να μας βόλευε».