«Αν φύγουν αυτοί, θα παίξω τζάμπα»

Νέο επεισόδιο στις σχέσεις του Μίρνες Σίσιτς με τον ΟΦΗ. Ο Σλοβένος, αν και δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του ακόμη, δεν υπολογίζεται και μέ νέες δηλώσεις του καταφέρθηκε εναντίον τόσο του Τζενάρο Γκατούζο, όσο και του προέδρου των κρητικών, Μάνθου Πουλινάκη.

«Εγώ είμαι έτοιμος να γυρίσω και να παίξω τζάμπα για έναν χρόνο στον ΟΦΗ αρκεί να φύγουν οι Πουλινάκης και Γκατούζο! Δίνω τον λόγο μου! Όσο μένουν και οι δύο διαλύουν την ομάδα, ο καθένας με τον τρόπο του», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Goal» και πρόσθεσε: «Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος του ΟΦΗ και να μην παραμυθιάζεται με αυτά που του γράφουν και του λένε οι τοπικοί δημοσιογράφοι! Αγαπώ αυτή την ομάδα όσο τίποτα άλλο, μου αρέσει πολύ το Ηράκλειο, ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ, αλλά λυπάμαι και φοβάμαι πως τώρα έρχονται τα χειρότερα για την ομάδα».

Για τον Γκατούζο, είπε: «Ο Γκατούζο από την καλοκαιρινή προετοιμασία μου έλεγε πως θα με βοηθήσει και πως με πιστεύει. Μόλις τραυματίστηκα, άρχισε να μου λέει πως εγώ φταίω που έπαθα τη θλάση και μετά με έπιασε και μου λέει πως ‘μιλάς για μένα πίσω από την πλάτη μου και λες για το 3-5-2- που παίζω’. Ο άνθρωπος κάθε μέρα διώχνει και από έναν παίκτη στην προπόνηση».

Για τον Μάνθο Πουλινάκη είπε: «Μας είχε πει πως αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό θα πάρουμε τρεις μισθούς. Παρά το ότι λίγες ημέρες μετά πήρε αρκετά χρήματα, έδωσε μόνο σε κάποιους παίκτες κάποια χρήματα, ενώ οι περισσότεροι δεν πήραν δεκάρα, ακόμα και παιδιά που δεν έχουν να φάνε. Αντιθέτως, οι παίκτες που τους πληρώνει ο μάνατζερ, πάντα παίζουν και δεν έχουν πρόβλημα».