Φεύγει από τον Αρη για να πάει στη Ρόδο

Χωρίζουν οι δρόμοι του Αρη με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, αφού οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, κάτι που φαίνεται να του προσφέρει ο Κολοσσός Ρόδου, όπου αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα να τερματίσουν τη συνεργασία τους, προκειμένου ο αθλητής να μεταπηδήσει σε μία ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον Σωτήρη Μανωλόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Από την πλευρά του ο παίκτης σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, τονίζει τα εξής: «Μετά από πολλή σκέψη και κοινή συναίνεση με την ομάδα αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας Φεύγω σαν φίλος από το Nick Galis Hall. Όσο κράτησε αυτή η συνεργασία ήταν πολύ όμορφη εύχομαι στην ομάδα και τη διοίκηση να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει για τη φετινή χρονιά. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια και ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυντηθούν».