Πάει για… back to back ο Δέδας

Θέλει ξανά τον τίτλο στον διαγωνισμό τριπόντων ο Δέδας, όπως τόνισε στο paokbc.gr. Ο έμπειρος γκαρντ του ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να κερδίσει και φέτος, ενώ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εκπροσώπηση που έχει και φέτος ο Δικέφαλος στη γιορτή των Χανίων.

“Αφού πάω να πάρω μέρος στο διαγωνισμό, θα πάω και για να υπερασπιστώ τα κεκτημένα. Έκανα και λίγη προπόνηση μαζί με τον Μιχάλη Λιάπη που θα είναι στο διαγωνισμό των μικρών. Πιστεύω ότι φέτος ο διαγωνισμός θα είναι πιο δύσκολος και με περισσότερο ανταγωνισμό από πέρσι”.

Αναφερόμενος στην εμπειρία του All Star Game, την οποία για πρώτη φορά έζησε πέρσι: “Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα, από την περσινή μου εμπειρία, ότι θα είναι τόσο όμορφη η γιορτή αυτή. Πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο, ίσως και ακόμη πιο ευχάριστο και φέτος. Τόσο το να συμμετέχεις, όσο και το να παρακολουθείς”.

Εκτός από τον Γιώργο Δέδα, ο ΠΑΟΚ θα έχει εκπροσώπηση και στο διαγωνισμό τριών πόντων στους νέους, με τον Μιχάλη Λιάπη, για τον οποίο λέει χαρακτηριστικά ο Δέδας: “Ποντάρω κι εγώ στο Λιάπη, ελπίζω να κερδίσει στο διαγωνισμό που θα γίνει το Σάββατο και τον περιμένω να έρθει την Κυριακή και να φτάσουμε μαζί στον τελικό”.

Ο Γιώργος Δέδας δεν φοβάται μάλιστα να δώσει και συμβουλές γι’ αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία στο διαγωνισμό στα τρίποντα… “Είναι πολύ σημαντικό να προσέχεις τις τελευταίες μπάλες, τις δίχρωμες. Πρέπει να τις σημαδεύεις και όχι να τις πετάς απλά”.