«Συμβαίνει κάτι όχι σύνηθες»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης πιάνει και πάλι δουλειά σήμερα και πριν ξεκινήσει η προπόνηση στην Τούμπα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ…

“Σήμερα το πρωί μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος, τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, όπως και τον ιδιοκτήτη. Όταν αλλάζει προπονητής, σημαίνει ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πρέπει να δουλέψουμε.

Όταν ο ίδιος άνθρωπος αναλαμβάνει για 3η φορά μέσα στη σεζόν, δεν είναι ότι πιο σύνηθες, και για μένα είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά από την άλλη είναι τιμητικό. Σημαίνει ότι αναγνωρίστηκε η δουλειά μου τις προηγούμενες δύο φορές.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να κερδίσουμε τα πλέι οφ. Όπως τα καταφέραμε δύο φορές, μπορούμε και τώρα. Το ρόστερ είναι καλό, έχουμε παίκτες αξίας, αν τους δείξουμε εμπιστοσύνη μπορούμε να πετύχουμε. Το ζητούμενο είναι να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ βέβαια, πρέπει να κερδίζει κάθε ματς και αυτό πρέπει να γίνει και την Τετάρτη”

Για τη φετινή ομάδα : “Θα χωρίσω τη σεζόν σε δύο περιόδους. Την πρώτη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, τη δεύτερη όχι. Όταν παίζεις καλά μια φορά, σημαίνει ότι μπορείς να το ξανακάνεις. Η ομάδα έχει δυνατότητες”.

Για το αν θα κάνει αλλαγές : “Θα πρέπει να συζητησουμε και με τους παίκτες. Θα δούμε”

Για τις προσωπικές φιλοδοξίες : “Δεν έδω σκεφτεί κάτι, σκέφτομαι πως θα κάνω καλύτερα τη δουλειά μου”.

Για τους συνεργάτες του : “Εκκρεμεί ο βοηθός, θα γνωρίζουμε τις επόμενες 2-3 μέρες”.

Για τους παίκτες που ηταν ξένα σώματα (Τζαβέλας, Σπυρόπουλος) : “Δεν πρόλαβα να τα σκεφτώ, θα τα δούμε με τους υπεύθυνους, και τους ίδιους τους παίκτες”.

Για τον κόσμο : “Ξέρω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένες, δεν μπορώ να τους ζητήσω τίποτα, ας προσπαθήσουν να μην δημιουργήσουν παραπάνω πίεση στην ομάδα, γιατί πίεση έχουμε αρκετή”.