Ζητούμενο, η… αξιοπρέπεια

Της Αναστασίας Σπύρτου

Τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play off της Α1.

Έχοντας κερδίσει, μέσω των play out, την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία, ο “Δικέφαλος” κοντράρεται με τις “πράσινες” στο το μίνι πρωτάθλημα των play off με σαφές αγωνιστικό μειονέκτημα. Το σκορ από το οποίο ξεκινούν οι αναμετρήσεις έχει διαμορφωθεί, άλλωστε, στο 2-0 και το ενδεχόμενο να υπάρξει ενα και μοναδικό παιχνίδι συγκεντρωνει τις περισσότερες πιθανότητες…

Να σημειωθεί, δε, ότι η ΕΟΚ αποφάσισε να αναβάλλει την αναμέτρηση της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου με τον Ιπποκράτη με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν λύση, ώστε να γλιτώσουν τα χρήματα των μετακινήσεων.

Θυμίζουμε οτι η μεταξύ τους σειρά είναι στο 1-1, ενώ  για την πρόκριση χρειάζονται τρεις νίκες.

Τόσο η ομάδα του Νέου Ρυσίου λοιπόν, όσο και εκείνη από την Κω, έχουν προτείνει να γίνουν οι αγώνες σε μία έδρα, για να μην ξοδέψουν χρήματα για τα ταξίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«O αγώνας Αναγέννηση Νέου Ρυσίου- ΑΣΚ Ιπποκράτης της 22/03/2015 και ώρα 13.00 για την Β’ Φάση – Play off του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών αναβάλλεται λόγω ανωτέρας βίας.»

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των  play off:

Κυριακή 22/3

ΑΠΧ Αργοναύτες, 14.00, Σούρμενα Ελληνικό – Αθηναϊκός Ζακεστίδης-Γρίβα (Σωτηριάδης)
Παναθηναϊκού, 15.00, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Σπυρόπουλος Α-Τσακαλογιάννης (Πετρίδης)
Βούλας, 14.30, Πρωτέας Β.-Τερψιθέα Γλ. Σιώκας – Στρέμπας (Ελευθεριάδης)