Μάθε… μπαλίτσα απ’ τον Λουτσέσκου

Το απόγευμα της Δευτέρας στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet πραγματοποιήθηκε σεμινάριο προπονητικής με κύριο ομιλητή τον προπονητή της SKODA Ξάνθη, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ξάνθης με την ΕΠΣ Ξάνθης και την συμβολή της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη ήταν απόλυτα πετυχημένη. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, είτε γνωστούς στο ευρύ κοινό, είτε πιο νεαρούς που θέλουν να ακολουθήσουν τον τομέα της προπονητικής.

Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Γιώργου Λάππα, τον λόγο πήραν κατά σειρά ο κ. Χατζημπαλτάς, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Πανίδης και ο team manager της Ξάνθη Γιώργος Κασναφέρης στο εισαγωγικό μέρος του σεμιναρίου, ενώ στη συνέχεια ο Λουτσέσκου ανέλυσε την φιλοσοφία του σε θέματα του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα της προπονητικής.

Στην συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε ένα ευχάριστο κλίμα στο οποίο οι προπονητές από όλη τη Βόρειο Ελλάδα που έδωσαν το παρών τους, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα ποδοσφαίρου.