Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Στην Περιφέρεια Μακεδονίας έγινε δόθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου του αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στην Εθνική του 2004 και τον ΠΑΟΚ, στις 13 Μαϊου.

Η ΕΠΟ τελικά εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Καραμελίδη και όχι από τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ο Καραμελίδης ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το αθλητικό νομοσχέδιο…: «αν και δεν είμαι ο αρμόδιος νομίζω ότι θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να μην αποβληθούν οι ελληνικές ομάδες» είπε.

Ο Καραμελίδης ρωτήθηκε και για τους διαιτητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη δικαιοσύνη και γιατί δεν έχουν αλλάξει οι πίνακες διαιτησίας. Απάντησε ως εξής: «Μα γιατί, οι πίνακες έχουν αλλάξει. Από 26, οι διαιτητές έγιναν 30. Αποχώρησε μόνο ο Κάκος».

Οι εκπρόσωποι του Τύπου πίεσαν τον πρόεδρο της ΚΕΔ, τονίζοντάς του ότι πιθανόν να υπάρχει ηθικό θέμα από τη στιγμή που ορίζονται σε αγώνες διαιτητές, οι οποίοι έχουν κληθεί να απολογηθούν για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο: «Κάνετε λάθος. Σε όσους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, δεν ορίζονται. Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει πρόβλημα…».