«Ο ΠΑΟΚ δεν… τρώει παραμύθι»

Στη σημερινή συνεδρίαση της Superleague την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Σε δηλώσεις του εξήγησε την στάση των «ασπρόμαυρων» στο θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας.

Αρχικά είπε στον Arena FM 89,4: «Ήταν κάποια θέματα που συζητήσαμε στο διοικητικό συμβούλιο. Ψηφίσαμε να επικυρωθεί η βαθμολογία και να ξεκινήσουν κανονικά τα πλέι – οφ ώστε να βγει ο πρώτος της βαθμολογίας που θα ακολουθήσει τον Ολυμπιακό αν δεν τιμωρηθεί. Αυτό που ήθελε ο Παναθηναϊκός δεν πέρασε. Αν δεν γινόταν η επικύρωση δεν θα ξεκινούσαν τα πλέι – οφ και θα ζοριζόταν η ΕΠΟ να στείλει τις ομάδες στην Ευρώπη. Η ΕΠΟ θα υποχρεούταν να στείλει την κανονικά βαθμολογία με δεύτερο τον Παναθηναϊκό. Πήραμε το μάθημα μας πέρυσι. Πιστεύαμε πως μπορούσε να υπάρξει μια φιλία αλλά με μπροστάρη τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν πάει με κανέναν, όποιος θέλει έρχεται μαζί του».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Με όλα που έγιναν χθες από τον κ. Σαββίδη θέλουμε να βγούμε δεύτεροι, να πάμε στα προκριματικά και αν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός να πάμε και κατευθείαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ βγαίνει πολύ δυνατός και δεν… τρώει το παραμύθι. Θα δούνε όλοι πως συμπεριφέρεται ο ΠΑΟΚ».

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι άλλες ομάδες τον ΠΑΟΚ μετά από την αποπληρωμή των χρεών: «Υπήρχε ησυχία και προβληματισμός. Ένας Έλληνας πολίτης έδωσε 11.000.000 ευρώ στο κράτος. Δεν ήθελαν να το πιστέψουν κάποιοι αλλά είδαν την απόδειξη. Ο κ. Σαββίδης έχει δώσει πάνω από 20.000.000 φόρους στο δημόσιο και αυτό δεν το ξέρουν πολλοί».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Έρχονται καινούριες μέρες στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να συμπαρασταθεί ο κόσμος στον ΠΑΟΚ και ο σύλλογος θα είναι ο μπροστάρης. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα στα πλέι – οφ και εμείς θα το ανταποδώσουμε».