By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ανακοίνωσε Σόμπεϊ ο ΠΑΟΚ!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Σόμπεϊ ο ΠΑΟΚ!

Τhessports
Last updated: 03/03/2017 10:36
Τhessports
Share
SHARE

Παίκτης του ΠΑΟΚ κι επίσημα είναι πλέον ο Αυστραλός γκαρντ Νέιθαν Σόμπεϊ. Ο 27χρονος παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αυστραλό γκαρντ Νathan Sobey μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17. Ο Nathan Sobey, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλο, για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

O Nathan Sobey γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1990 στο Warrnambool της Victoria στην Αυστραλία, έχει ύψος 1μ.93 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Cochine College της Αυστραλίας και στη συνέχεια φοίτησε στο πανεπιστήμιο Wyoming στο NCAA. Με τους Cowboys αγωνίστηκε για δύο σεζόν  (2012-14).

Επιστρέφοντας στην πατρίδα του, την σεζόν 2014-15 έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο και με τους Cairns Taipans είχε 1,5 πόντο και 1,7 ριμπάουντ ανά αγώνα στα 10 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Την επόμενη σεζόν (2015-16) ο Sobey αγωνίστηκε στους Adelaide 36ers, και ολοκλήρωσε την σεζόν με 4 πόντους και 1,7 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος σε 27 παιχνίδια. Την φετινή σεζόν ήρθε η έκρηξη και ο Sobey πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης στο πρωτάθλημα Αυστραλίας. Οι μέσοι όροι του εκτοξεύτηκαν και έφτασα στους 15,5 πόντους ανά αγώνα με 44,1% στα σουτ, 40,2% στα τρίποντα και 80,1%% στις βολές, με 5 ριμπάουντ ανά αγώνα, 4,1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Όλα αυτά σε 31 αγώνες με τους 36ers, με τους οποίους βρέθηκε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και έφτασε ως τα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος Αυστραλίας.

Ο Nathan Sobey θα είναι ο τρίτος Αυστραλός παίκτης που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Είχαν προηγηθεί ο Matt Nielsen (2004-05) και ο Wade Helliwell (2009-10).

Σχετικά άρθρα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
Αποχαιρέτησε τον Ηρακλή ο Τσιακμάς
Παραχωρείται στην ΑΕΚ για 49 χρόνια το κλειστό των Άνω Λιοσίων
TAGGED:ΠΑΟΚΣόμπεϊ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Το είχαν… ψιλιαστεί για τις κάμερες
Next Article Σήμερα κρίνεται του Ταυλαρίδη

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
1 June, 2026
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
1 June, 2026
Follow US