By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Τότε περιμένουμε απόφαση…”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τότε περιμένουμε απόφαση…”

Τhessports
Last updated: 04/05/2020 17:39
Τhessports
Share
SHARE

Την εκτίμηση ότι στα τέλη του Ιουνίου θα υπάρχει απόφαση από το CAS για την προσφυγή του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο νομικός Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στο Metropolis.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάθεση του υπομνήματος στον CAS: «Τα συνοδευτικά του έγγραφα είναι 1000 σελίδες, όχι το υπόμνημα. Ξέρουμε ότι θα κατατεθεί σήμερα και θα μας ενημερώσει. Δεν έχει σημασία η σειρά κατάθεσης. Δεν παίζει κάποιο ρόλο. Όταν εκμεταλλευτεί όλο το χρόνο κανείς, κάνει και καλή δουλειά. Αυτό κάναμε και εμείς. Ο Ολυμπιακός ζητά να αλλάξει η ποινή και ο όγκος δουλειάς του ήταν λιγότερος. Το CAS δικάζει από την αρχή την υπόθεση. Θα έπρεπε όλα όσα έχουμε πει να τα θέσουμε υπόψιν του».

Για τα επόμενα βήματα: «Θα πρέπει να ενημερωθεί η ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει. Στο CAS δεν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει. Αυτό θα υποστηρίξουμε. Εφόσον, απαντήσει η ΕΠΟ, θα πρέπει να οριστεί η δικάσιμος μετά από 1 με 1,5 μήνα και έπειτα να βγει η απόφαση. Πιστεύω ότι μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχει βγει η απόφαση».

Για την υπόθεση του κ. Βρυώνη: «Δεν έχει απασχολήσει ακόμη αφού όλη την εβδομάδα υπήρξε πλήρης ενασχόληση για το CAS. Από αύριο θα ασχοληθεί και με αυτό».

Για την επιστολή του ΠΑΟΚ προς τον Αυγενάκη: «Δεν έχω ασχοληθεί εγώ με αυτό. Το θεωρώ λογικό καθώς προέχει η υγεία και όχι το ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία. Μπορεί να πάει κανείς στο γήπεδο και να κάνει προπόνηση και μην πάθει τίποτα αλλά να κολλήσει τη μητέρα ή τον πατέρα του. Το βασικό είναι ότι το κράτος ορίζει τους αγώνες. Οι αγώνες είναι δημόσιο θέματα. Το κράτος θα αποφασίσει πώς και πότε θα γίνουν αγώνες και θα πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη».

Σχετικά άρθρα

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Μάτος: Ο νέος ρόλος του Βιεϊρίνια!
«Κόλλησε» η Εθνική Νέων στην Τούμπα
Δουβίκας: «Σημαντικό να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, θα το αντιμετωπίσουμε ως επίσημο»
Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η ομάδα θα βγει πιο δυνατή από όσα πέρασε»
Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει παίκτη από τη Νάπολι στον Ηρακλή!»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Σοκαριστική… υποψία για την Πρέμιερ Λιγκ
Next Article Bundesliga : Δέκα τα κρούσματα!

Τελευταία νέα

Και τελικά… βρήκε προπονητή η Μπεσίκτας
Uncategorized ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος»: Καταγγελία Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
6 June, 2026
«Η Φενέρ ετοιμάζει πρόταση – μαμούθ για τον Τζόλη»
ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Φέρνει Πέτκοβιτς ο ΠΑΟΚ
SPORTS ΒΟΛΕΪ
6 June, 2026
Follow US