By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ζέκα για ΠΑΟΚ: “Αν δεν δεχθούμε νωρίς γκολ…”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζέκα για ΠΑΟΚ: “Αν δεν δεχθούμε νωρίς γκολ…”

Τhessports
Last updated: 31/10/2021 12:19
Τhessports
Share
SHARE

Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη μίλησε σε αθηναϊκή εφημερίδα ο αρχηγός της ομάδας από τη Δανία και διεθνής με την εθνική μας ομάδα, Κάρλος Ζέκα.

Είπε μεταξύ άλλων στην Real News:

“Ήταν δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ, έπαιξε καλύτερα, δημιούργησε πιο πολλές φάσεις και στο φινάλε πήρε αυτό που ήθελε. Ωστόσο, τον βοήθησε το γεγονός ότι μείναμε γρήγορα με παίκτη λιγότερο και ίσως αν δεν συνέβαινε αυτό, ο αγώνας θα γινόταν αμφίρροπος.

Στα τελευταία λεπτά μειώσαμε το σκορ, αλλά αυτό δεν έφτανε, έστω για να ισοφαρίσουμε, Πλέον η ομάδα μου έχει μπροστά της δύσκολη αποστολή, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να φύγει αήττητη από το γήπεδο”.

Για το ματς της Πέμπτης σχολίασε: “Είναι σημαντικό να μπούμε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη σαν αυτά που μας στοίχησαν στην Κοπεγχάγη. Και σαφώς, το βασικό είναι να ξεκινήσουμε και να συνεχίσουμε με έντεκα.

Με αριθμητική ισορροπία, αυτή τη φορά θεωρώ πως έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε κάτι από αυτό το ματς”.

Όσο για την ατμόσφαιρα της Τούμπας και το που θα κριθεί ο αγώνας είπε:

“Γνωρίζουν οι συμπαίκτες μου ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αγαπούν πολύ την ομάδα τους και φτιάχνουν θερμή ατμόσφαιρα, αλλά θεωρώ πως δεν θα επηρεαστούν. Θα υπάρξει στρατηγική και από τους δύο προπονητές και νομίζω πως τα πρώτα 20-25 λεπτά θα είναι αυτά που θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα.

Αν καταφέρουμε και δεν δεχθούμε γκολ νωρίς, θα διαχειριστούμε καλύτερα τα δεδομένα του αγώνα και στην κόντρα έχουμε τους επιθετικούς για να σκοράρουμε. Οι πιθανότητες είναι 50-50, όχι γιατί ανήκω στην Κοπεγχάγη αλλά επειδή πραγματικά είναι μια καλή ομάδα που μπορεί να παίζει το ίδιο καλά είτε στη Δανία είτε μακριά.

Δεν το συζητάμε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αφού ο ΠΑΟΚ, που τον βλέπω και στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δυνατός αντίπαλος με πολλούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν ποιότητα.

Επαναλαμβάνω όμως, ότι το πρώτο για μένα είναι να μην έχουμε ξανά απώλειες, όπως συνέβη με την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι. Αν παραμείνουμε μέχρι τέλους έντεκα, θεωρώ ότι αυτή τη φορά θα είμαστε περισσότερο τυχεροί”.

Σχετικά άρθρα

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Μάτος: Ο νέος ρόλος του Βιεϊρίνια!
«Κόλλησε» η Εθνική Νέων στην Τούμπα
Δουβίκας: «Σημαντικό να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, θα το αντιμετωπίσουμε ως επίσημο»
Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η ομάδα θα βγει πιο δυνατή από όσα πέρασε»
Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει παίκτη από τη Νάπολι στον Ηρακλή!»
TAGGED:ΖέκαΚοπεγχάγηΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Γνωστός φίλος του Άρη ο άτυχος διανομέας – Ανακοίνωση από Super 3 (pic)
Next Article Στο edupass.gov.gr από αύριο η δήλωση των self-test για τους μαθητές δημοσίων σχολείων

Τελευταία νέα

Και τελικά… βρήκε προπονητή η Μπεσίκτας
Uncategorized ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος»: Καταγγελία Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
6 June, 2026
«Η Φενέρ ετοιμάζει πρόταση – μαμούθ για τον Τζόλη»
ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Φέρνει Πέτκοβιτς ο ΠΑΟΚ
SPORTS ΒΟΛΕΪ
6 June, 2026
Follow US