By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Tόσα βάζει ο Καρυπίδης…
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tόσα βάζει ο Καρυπίδης…

Τhessports
Last updated: 06/09/2015 03:01
Τhessports
Share
SHARE

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εντείνει τις προσπάθειές του για να πάρει την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη και αύριο θα διεκδικήσει τους κίτρινους, στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, δίνοντας μάχη με τον γιό του Γιώργου Αρβανιτίδη, Νίκο.

Ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας, που προς το παρόν δεν έχει ασυμβίβαστο, καθώς ο Άρης είναι ερασιτεχνικό σωματείο, αποκάλυψε πόσα χρήματα θα βάλει την πρώτη σεζόν, εφόσον πάρει την ομάδα.

«Θεωρώ πως με 500-600 χιλ. ευρώ μπορείς στη Γ” Εθνική να φτιάξεις ομάδα η οποία θα «πετάει» και θα πάρει τρένο την άνοδο. Χωρίς άγχος, χωρίς να βγάζεις μπλοκάκια για να μετράς βαθμούς. Αυτό είναι περίπου και το μπάτζετ στο οποίο σκοπεύουμε να κινηθούμε εφόσον αναλάβω την ομάδα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αν χρειαστεί δεν θα βάλω και 700 και 800 χιλ. ευρώ. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό, θα γίνει ό,τι χρειαστεί για να πετύχει τον στόχο του ο Άρης. Δεν είναι βέβαια εύκολο, ιδίως αυτή τη στιγμή και με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, να πείσεις παίκτες επιπέδου Superleague να έρθουν στη Γ” Εθνική, αλλά οι παίκτες που θα έρθουν να είστε σίγουροι που θα αλλάξουν επίπεδο την ομάδα. Προεργασία άλλωστε έχει ήδη γίνει, έχουν βρεθεί τόσο ο προπονητής, όσο κι ο τεχνικός διευθυντής της», είπε ο Καρυπίδης, δίνοντας το στίγμα του.

Από την πλευρά του Αρβανιτίδη, προς το μέρος, δεν έχει γίνει αναφορά στα χρήματα που θα ξοδέψει για να ανεβάσει τον Άρη στην Φούτμπολ Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ασυμβίβαστο υπάρχει και για τους δύο, εφόσον ο Άρης ανέβει στη Φούτμπολ Λιγκ και γίνει ΠΑΕ, καθώς ο Καρυπίδης είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια, κι ο πατέρας Αρβανιτίδης έχει ένα μέρος των μετοχών. Αυτό εμποδίζει και τον γιο του να πάρει την ΠΑΕ Άρης, καθώς συγγενείς πρώτου βαθμού,, δεν μπορούν να έχουν μετοχές σε δύο ΠΑΕ.

 

Σχετικά άρθρα

«Πιθανό να μείνει ελεύθερος ο Πέρεθ»
«Ενδιαφέρον από Αγγλία για Γιαννούλη, προτιμά Ελλάδα ο παίκτης»
Στον ΑΠΟΕΛ ο Ζήσης Βρύζας
Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Μάτος: Ο νέος ρόλος του Βιεϊρίνια!
«Κόλλησε» η Εθνική Νέων στην Τούμπα
TAGGED:Καρυπίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ένα απίθανο sold out!
Next Article Κι άλλοι… ΠΑΟΚτσήδες στη Γαλλία

Τελευταία νέα

Αθλητικές μεταδόσεις: Πρόγραμμα με Εθνική
MEDIA
7 June, 2026
Δουβίκας: «Σημαντικό να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, θα το αντιμετωπίσουμε ως επίσημο»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
6 June, 2026
Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η ομάδα θα βγει πιο δυνατή από όσα πέρασε»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
6 June, 2026
Και τελικά… βρήκε προπονητή η Μπεσίκτας
Uncategorized ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Follow US